Почистване на мръсни мазета и тавани

В „Извозва.БГ“ разбираме колко е важно мазето или таванът да са чисти и приветливи. Затова предлагаме услугата пълно почистване на мръсни мазета и тавани. Нашите момчета за изнасяне са на разположение винаги – работим събота, неделя, по празниците, защото мръсотията не познава почивни дни! Обезмирисяване с аерозол след почистване на тавани или мазета е почти задължително. Тази услуга е за всички, които търсят бързина и ниски цени. Нашата фирма за изнасяне вярва в прозрачността и ясните обещания. Цени за услугата ни са сред най-изгодните на пазара, а работата – винаги извършена качествено и бързо. Не говорим много – работим и сме като роботи!

Почистване на мръсни мазета и тавани

Какво включва пълно чистене на мръсни мазета и тавани?

При почистване на мръсни мазета и тавани означава да изнесем всичко, което не трябва да бъде във вашето помещение. На първо място, фирмата ни за извозване се грижи да изнесе всички отпадъци. След това нашите хамали са обучени да премахват и дезинфекцират, за да се уверят, че помещението е напълно чисто и готово за ползване. Правим и идеално почистване на дворове и гаражи, така че ако имате гараж или двор обадете ни се.

Пет стъпки за почистване на мръсни мазета и тавани

  1. Събиране на отпадъци: Нашите момчета за събират всички отпадъци в чували и ги изнасят на гръб, за да освободят пространството.
  2. Демонтаж на стари мебели: Извършваме демонтаж на ненужните мебели, изнасяме ги и ги товарим за депониране.
  3. Дезинфекция: Използваме силни препарати за дезинфекция, които унищожават бактериите и осигуряват чистота на помещението.
  4. Почистване на фекалии или биологични отпадъци: Ако има такива, те се събират веднага, с обезопасяващи препарати, за да се гарантира хигиената.
  5. Измиване и помитане: В края, цялото помещение се мие и помита, за да блести от чистота.

Ние от „Извозва.БГ“ обещаваме бързо и евтино извършване на всяка една от тези стъпки. Работим без почивка, за да може клиентите ни да се радват на чисти и приятни мазета и тавани. За повече информация и заявки, моля обадете се на телефон 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Какво правим, когато почистваме мазета и тавани?

Фирмата за извозване „Извозва.БГ“ взима всичко ненужно от мазето или тавана. Първо, събираме боклука в чували. После, ако има стари мебели, ги демонтираме и товарим в камиона. Всичко това го извозваме бързо и без много мъки. Помещението остава чисто и приятно за ползване.

Как се грижим за хигиената при почистване?

В „Извозва.БГ“ знаем как да направим мазето или тавана супер чист. Използваме специални препарати за дезинфекция. Така убиваме всички бактерии и микроби. Помещението става безопасно и здравословно за вас.

Колко бързо можем да почистим вашето мазе или таван?

От „Извозва.БГ“ работим много бързо и винаги сме готови. Можем да дойдем веднага, когато ни се обадите. Нашите хамали са бързи и внимателни. Всичко ще свърши за няколко часа, и това ви спестява време и пари.