Почистване и изнасяне на стари мебели от таван от хамали

Не превръщайте тавана в склад или сметище за ненужни вещи. Освен, че може да го използвате по далеч по-рационален начин, с натрупването на огромно количество боклуци на него, рискувате да застрашите здравето си. Заедно с праха и мръсотията, ще се появят бактериите и дори могат да се развият различни видове зарази. Към тях трябва да прибавим и неизбежните “гости” в лицето на т.нар. “вредители” – насекоми, мишки, плъхове, че дори и прилепи. Така че, ако чувате странни шумове от тавана, то най-вероятно си имате “нежелани наематели”, а не духове, призраци или други подобни щуротии.

Почистване и изхвърляне на боклуци от таван

В случай, че все още сте в етап “преценка” и не сте взели крайното решение дали да се нагърбите сами с тази работа или да потърсите помощ, то нека ви разкрием няколко “тайни”, които може би не знаете за почистването на таван и като цяло за изхвърлянето на битови отпадъци. Забелязваме, че много от нашите клиенти и тези, които са се свързвали с нас за оферта, но цената им се е сторила неизгодна, че подценяват хамалския труд и като цяло почистването. Може да ви е трудно да повярвате, но изхвърлянето на стари вещи съвсем не е като да извадиш плика с боклук от кофата и да го занесеш до близкия контейнер за обща смет. Необходима е много сериозна подготовка, която се изразява в намирането на хора, транспорт и предприемане на други важни мерки, които ще ви гарантират приключване на работата в срок.

Съветваме ви, преди да взимате каквото и да било решение да анализирате ситуацията. Преценете дали имате необходимото време; вижте какви отпадъци ще изхвърлите и най-важното – дали имате транспорт, с който да ги извозите до сметището! Той е от изключително важно значение за успешния край на “мисията”. Не малка роля в цялата задача оказва и местоположението на отпадъците. Има разлика дали става дума за изхвърляне на боклуци от крайните квартали или от центъра на София. Също така има разлика и в това от какви жилища се изхвърлят отпадъците – дали е къща, апартамент и т.н. Разбира се, в момента говорим за таван, но пак казваме – има разлика между таван на къща и боклуци от “общ таван” в жилищна кооперация!

Самото изнасяне и извозване на отпадъците също не е аспект, който трябва да се подценява или омаловажава. Само си представете, че трябва да изнесете диван, секция и кухненски шкафове от 13-тия етаж на жилищна сграда, в която въпросните вещи не могат да се поберат в асансьора или за зла участ той е повреден! Работата става дебела! За да се улесни максимално процеса, се прилагат известни хитрини, когато това е възможно. Например – чупят се мебели; демонтират се или се спускат с алпийски въжета, когато това е възможно.

Изхвърляне на боклуци от таван

Каквото и да решите – ИЗВОЗВА БГ винаги е на среща и може да разчитате на нашите професионални хамалски и транспортни услуги в София и региона! Запишете си номера 0898 91 81 81 и не се притеснявайте да ни звъните по всяко време. Работим 24/7, 365 дни в годината, без почивен ден! Винаги може да разчитате на нас!