Почистване на имоти – Диоген

Фирмата ни за почистване на имоти при патогенно събирателство се грижи бързо и евтино да направим помещението чисто и приятно. Работим всеки ден, даже и на официалните празници. Хората ни са млади и силни момчета готови за тежката работа. Цените на които работим са достъпни за всички.

Нашите хамали за изхвърляне товарят всичко в камиона и се извозва да сметище. Ако има мебели демонтираме ги и изнасяме. Когато има нужда извършваме дезинфекция на помещението с мощни препарати които убиват вирусите и бактериите. Ако има фекалии или други биологични отпадъци събираме ги в капсули за опасни отпадъци и изхвърляме специално.

Почистване на имоти при патогенно събирателство

Стъпки за почистване на имоти при патогенно събирателство

  1. Изнасяне на отпадъци: Събираме дребните отпадъци в чували и ги изнасяме на гръб. Товарим ги в камион за извозване до депо.
  2. Демонтаж на мебели: Нашите хора демонтират старите мебели и ги товарят в камиона.
  3. Дезинфекция: Използваме препарати с бактерицидно туберкулоцидно вирусоцидно действие. Зъдължително трябва да се направи дезинфекция в жилището ако е живял клошар. Дезинфекцията се прави преди по време и след края на работата.
  4. Почистване на фекалии: Извършваме почистване на фекалии, събиране на биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци.
  5. Обезмирисяване: След като почистим, използваме професионален аерозол за обезмирисяване, за да остане помещението свежо и приятно за живеене.

Всичко това го правим бързо и на много добри цени. Нашата фирма разполга с млади и силни момчета, които са обучени да свършат работата бързо и качествено. Ако имате нужда от нашите услуги, обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Почистване на имоти при патогенно събирателство

Как се гарантира качеството на почистването при патогенно събирателство?

Фирмата извършва почистването със специални препарати които унищожават бактерии и вируси. Хората за почистване са обучени да работят бързо и ефективно. Всеки ъгъл на помещението се третира внимателно. Използваме машини които помагат да стане всичко бързо и добре. Важно е клиентите да са доволни, затова винаги проверяваме дали всичко е чисто.

Какво правите, ако има много тежки отпадъци за изнасяне?

Фирмата разполага с млади и силни момчета, които могат да изнесат и най-тежките отпадъци. Товарим всичко в камиона и го извозваме до депо за отпадъци. Няма проблем с количеството или теглото. Гарантираме, че работата се върши бързо и без да се бавим. Отпадъците се събират в здрави наши чували, които не позволяват разпиляване.

Каква техника използвате за почистване на имоти при патогенно събирателство?

Използваме модерни и ефективни машини за почистване, които спомагат за бързото извършване на работата. Фирмата за разчита на качествени дезинфекционни средства със силен ефект. Почистването включва измиване на всички повърхности и дезинфекция. След края на работата правим допълнителна проверка за чистота. За тежки случаи използваме специално оборудване, което улеснява процеса.