Почистване и извозване на боклук

Ние сме в София за почистване и извозване на боклук дори чистим след пожар. Имаме най – добрите цени за всички услуги и сме готови да работим бързо и евтино. Работим събота и неделя и на официалните празници. Само млади и силни момчета се грижат за тежката и мръсна работа.

почистване и извозване на боклук

Какво правим за да извършим качествено услугата

За да се свърши работа бързо и качествено, използваме здрави чували за боклука и ги товарим в камиона. Ето стъпките, които се следват за всяка услуга:

 1. Събиране на отпадъци в здрави чували. Силните момчета събират всички дребни боклуци и ги поставят в здрави чували. След това чувалите се изнасят на гръб.
 2. Изнасяне на отпадъците пеша от висок етаж. Ако живеете на висок етаж без асансьор, нашите момчета изнасят всичко пеша. Няма значение колко е тежко, ще го изнесат.
 3. Товарене в камиона и извозване на депо. Камионът се товари бързо и сигурно. Всичко се извозва до депо за отпадъци или за рециклиране.
 4. Демонтаж на мебели. Ако имате стари мебели, те се демонтират на части и се товарят в камиона. Всичко се изнася на гръб, ако няма асансьор.
 5. Дезинфекция и почистване. Ако е необходимо, се прави дезинфекция с препарати, които убиват бактерии и вируси. След това се мие и почиства всичко.

Ние сме в София за почистване и извозване на боклук

Фирмата ни предлага разнообразни услуги. Ето някои от тях:

 • Почиистване на боксониери със извозване. Нашите хамали почистват апартаменти, мазета и тавани. Събират боклука в чували, демонтират рафтове и измиват помещенията.
 • Почистване след гълъби. Събираме курешките и труповете, махаме гнездата и правим дезинфекция с препарати. Всичко се мие и дезинфекцира.
 • Почистване след кучета и котки. Събираме фекалиите, дезинфекцираме и мием. Използваме професионален аерозол за обезмирисяване.
 • Почистване на дворове. Косим трева, режем храсти и дървета. Товарим клони и дървесина в камиони и извозваме до депо.
 • Изнасяне на строителни отпадъци. Ако има строителни отпадъци, се събират в чували и се изнасят на гръб. Камионът се товари и всичко се извозва до депо.

Ние сме в София за почистване и извозване на боклук

Нашата фирма за извозване на боклук предлага най-добрите цени и работи бързо. Работи се с млади и силни момчета за тежката и мръсна работа. Винаги сме на разположение, дори и в празнични дни.

Пет стъпки за качествено почистване и извозване на боклук

 1. Събиране на дребните отпадъци в чували. Силните момчета събират всички дребни отпадъци и ги поставят в здрави чували. Чувалите се изнасят на гръб.
 2. Изнасяне пеша от висок етаж. Ако живеете на висок етаж без асансьор, момчетата изнасят всичко пеша. Няма значение колко е тежко, ще го изнесат.
 3. Товарене в камиона и извозване. Камионът се товари бързо и сигурно. Всичко се извозва до депо за отпадъци или за рециклиране.
 4. Демонтаж на мебели. Стари мебели се демонтират на части и се товарят в камиона. Всичко се изнася на гръб, ако няма асансьор.
 5. Дезинфекция и почистване. Ако е необходимо, се прави дезинфекция с препарати, които убиват бактерии и вируси. След това се мие и почиства всичко.

Нашата фирма за почистване и извозване на боклук е готова да работи бързо и евтино. Може да се разчита на нас за всяка тежка и мръсна работа.

Телефонът за контакти с нас е 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Колко време отнема почистването и извозването на боклука?

Работим бързо и ефективно, всичко е готово за деня. Използваме млади и силни момчета за тежката работа. Пристигаме навреме и работим събота, неделя и празници. Цените са евтини и достъпни за всеки. Винаги даваме най-доброто от себе си.

Какви отпадъци се извозват?

Извозваме всякакви боклуци от домове и офиси. Всичко се събира в здрави чували и се товарят в камиона. Транспортираме до депо за отпадъци и рециклиране. Работим евтино и предлагаме услуги и събота и неделя и празници. Младите момчета работят бързо и качествено.

Колко струва услугата за почистване и извозване?

Цените са евтини и достъпни за всички. Работим в София за почистване и извозване на боклук. Винаги предлагаме конкурентни цени за услугите. Работим събота, неделя и празници, без допълнителни такси. Младите и силни момчета гарантират качествена работа.