Почиства мръсни жилища

Почистване на замърсени жилища – намерете ни в София е точно за вас, ако търсите качествена услуга на добри цени. Нашата фирма за е специализирана във изхвърлянеето и извозването на стари мебели. Работим винаги, даже и на официални празници. Тук сме, за да помогнем!

Почистване на замърсени жилища

Как става почистването?

За да свършим работата както трябва, Извозва.БГ следва няколко важни стъпки. Важно е да знаете какво точно правим, за да сте спокойни, че помещението ви ще бъде чисто и приятно.

  1. Събиране на отпадъци: Първо, нашите момчета идват и събират всички отпадъци в здрави наши чували. Всичко, което не трябва да бъде в жилището, се пакетира веднага.
  2. Демонтаж на мебели: Следващата стъпка е да се разглобят всички мебели, които трябва да бъдат изнесени. Нашите силни момчета внимателно ги изнасят и товарят в камиона за боклук.
  3. Почистване на груби замърсявания: В случай, че има много мръсотия или следи от биологични отпадъци, извършваме дезинфекция. Използваме препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие които ги ползваме задължително ако чистим мазе или таван за да гарантираме чистота.
  4. Миене на подове и повърхности: Всички подове, стени и други повърхности се мият старателно, за да се премахнат всички следи от мръсотия.
  5. Финално почистване и проверка: Накрая, след като всичко е чисто, нашите момчета правят още една обиколка за последна проверка. Уверяваме се, че вашето помещение е перфектно чисто.

Почистване на замърсени жилища – намерете ни в София

Почистване на замърсени жилища – намерете ни в София не е просто работа за нас, а мисия, която изпълняваме с отговорност и грижа. Всеки ден нашите момчета за почистване са на терен, за да осигурят, че вашето жилище ще бъде възстановено до идеално състояние.

Защо да се доверите на Извозва.БГ? Защото гарантираме, че всичко ще бъде направено бързо, качествено и на добри цени. Обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81. Работим в София и областта и сме на ваше разположение винаги, когато имате нужда от нас.

ЧЗВ – Почистване на замърсени жилища

Колко време отнема почистването на едно замърсено жилище?

Зависи колко е голяма бъркотията, но фирмата за почистване на замърсени жилища – намерете ни в София се старае всичко да стане за един ден. Момчетата за идват сутринта и започват веднага. Първо събират всичко, което не трябва да е там. После мият и чистят всичко много добре. В края на деня жилището ви ще блести.

Какво включва стандартното почистване на замърсено жилище?

Почистване на замърсени жилища – намерете ни в София включва няколко неща. Нашите момчета първо изнасят всички отпадъци и ненужни вещи. След това дезинфекцират помещенията със специални препарати. Всичко се мие старателно, от пода до тавана. И накрая, правят последен преглед, за да е сигурно, че всичко е чисто.

Как се справяте със специални замърсявания като следи от биологични отпадъци?

В Извозва.БГ са готови за всякакви замърсявания. Почистване на замърсени жилища – намерете ни в София включва дезинфекция с мощни препарати. Тези препарати убиват всички микроби и вируси. След това измиваме всичко много добре. Фирмата за гарантира, че помещението ще е безопасно и чисто за живеене.