Почистване на жилища след котки

Ефективни методи за почистване на жилища след котки са неща, за което в Извозва.БГ знаем всичко. Като част от нашите услуги, предлагаме бързо почистване на дома ви, след като котките са си направили своето. Почистваме всичко – от косми до миризми. Първо изхвърляме всички стари мебели и нежелани вещи. Изхвърляне на стари мебели в София, които са скъсани от животните и след това започваме да чистим.

почистване на жилища след котки

Пет етапа на ефективни методи за почистване на жилища след котки

  1. Събиране на косми и отпадъци: Първо, нашите момчета за събират всички косми и отпадъци. Всичко това се събира веднага, за да се запази чистотата на помещението.
  2. Миене на повърхности: След това измиваме всички повърхности с специални препарати. Това включва подове, мебели, и дори стени, ако е нужно.
  3. Дезинфекция: Използваме препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие за дезинфекция на цялото помещение. Така се уверяваме, че вашето жилище е безопасно и чисто.
  4. Обезмирисяване: Обработваме помещението с професионални аерозоли за обезмирисяване, за да премахнем всички неприятни миризми.
  5. Финално преглеждане: Накрая, фирмата ни за прави финално преглеждане, за да се увери, че всичко е перфектно чисто.

Почистгване след дълъг престой на гълъби и други животни. Когато помещението е било заселено от гълъби, други услуги които предлагаме включват дезинфекция и почистване на изхвърлените гнезда и фекалии. Наши момчета за справят с всичко бързо и ефикасно.

Ефективни методи за почистване на жилища след котки

Когато се наложи да се справим с почистване след котки, фирмата ни за предлага цялостно и изгодно решение. Ние се грижим за всичко – от началото до края. Нашият екип е съставен само от млади и силни момчета, които са обучени да се справят с всяка ситуация. Работим без почивен ден, даже и на официалните празници. Гарантираме, че ще останете доволни от крайния резултат.

Свържете се с нас по телефона на 0898 91 81 81 за повече информация. Работим в София и областта, готови да дойдем и помогнем веднага!

Често задавани въпроси

Как да премахнем миризмата от котки в жилището?

Когато работим по ефективни методи за почистване на жилища след животни, много се замисляме за миризмите. Първо, почистваме всичко детайлно. Използваме специални препарати, които неутрализират миризмите. Важно е да се измият всички повърхности, където котката е била. Накрая, обезмирисяваме с професионални продукти.

Как да почистим космите на котки от мебелите и пода?

Почистването на косми от котки изисква специално внимание. Използваме мощни прахосмукачки, за да вдигнем всички косми. Това го правим бързо и ефикасно. След това препаратите, които слагаме, са за дълбоко почистване на тъкани. Всеки ъгъл на мебелите и пода е чист и без косми.

Какво включва дезинфекцията при почистване след котки?

Дезинфекцията е ключова в ефективни методи за почистване на жилища след котки. Тя обезпечава здравето и безопасността в дома. Използваме сертифицирани дезинфекционни средства. Те унищожават бактерии и вируси. Всичко е чисто и безопасно за живеене след нашата намеса.