Важните етапи за почистване

Здравейте, от фирмата „Извозва.БГ“! Когато някой почине, много хора се чудят какво да правят. Ние знаем важните етапи при почистване на апартамент след смърт, знаем точно как да го направим бързо, евтино и качествено. Работим без почивен ден, дори и в празничните дни, за да може всичко да е уредено, когато ви трябва.

почистване на апартамент след смърт

Почистване на апартамент след смърт

На първо място, като фирма за изнасяне на мебели, започваме със събирането на всички отпадъци. Изхвърляме ненужното и го изнасяме със силите на нашите хамали. Ето и няколко стъпки, които следваме:

  1. Събиране на отпадъците: Изнасяме всяка сяка дреболия, която не трябва да остане в помещението. Почистваме апартамента от боклуци. Трупаме всичко в чували, които после нашите момчета за изнасяне на боклук носят на гръб до камиона.
  2. Демонтаж на мебели: Ако има стари мебели, които трябва да се махнат, нашата фирма за демонтаж вдига и носи всичко. Товарим ги в камиона без да ги драскаме и бием.
  3. Дезинфекция: Преди да започнем, пръскаме с мощни препарати. Почистваме всичко с препарати с бактерицидно действие, така че да е безопасно и чисто.
  4. Измиване на подове и повърхности: След като всичко излишно е изнесено, мием пода, прозорците, стените. Всичко трябва да блести.
  5. Финална дезинфекция: Накрая, след като всичко е чисто, пак пръскаме с дезинфекционни средства, за да се уверим, че апартаментът е в перфектно състояние.

Важността на бързината и надеждността в нашата работа

Знаем, че етапи при почистване на апартамент след смърт трябва да се случат бързо и без грешка. Фирмата ни за извозване е на разположение по всяко време. Важно е да знаете, че се стремим към бързина и ефективност без да се нарушава качеството на услугите.

Подходът на „Извозва.БГ“ при работа

Разчитайте на нас, защото сме точни, коректни и работим с внимание към детайлите. Изхвърляме, изнасяме, почистваме и дезинфекцираме така, както е най-добре за вас.

Защо да се доверите на „Извозва.БG“

Точно като нашите хамали за извозване, нашата фирма е готова да ви помогне по всяко време. За нас няма почивен ден, ние сме тук, за да облекчим трудния момент с етапи при почистване на апартамент след смърт.

На телефон за контакти с нас е 0898 91 81 81. Обадете се, когато се нуждаете от помощ в София и областта.

ЧЗВ за почистване на апартамент след смърт

Какво включва почистването на апартамент след смърт?

Като започнем, фирмата за изхвърляне първо събира всички отпадъци. Пълним чували и ги товарим на камиона. След това демонтираме мебели, които не трябва да остават. Всичко мием и дезинфекцираме със силни препарати. Накрая осигуряваме, че помещението е чисто, извозваме боклука до депо.

Как се гарантира безопасността по време на работа?

Фирмата за изнасяне на използва препарати с доказано действие. Всичко започва с дезинфекция на помещението. Специални ръкавици и облекло защитават хората за. Почистваме внимателно всички повърхности и подове. Повторна дезинфекция завършва процеса.

Можете ли да работите според спешни ситуации?

Да, фирмата за изхвърляне е готова денонощно. Работим бързо, защото знаем, че понякога времето е ключово. Всеки ден от седмицата, дори в неделя и празници, сме на линия. Просто се обадете и ще дойдем веднага.