Почистването след умрели животни

Когато има нужда да се почисти помещението след умрели животни като гълъби, котки, кучета и други в дома, това не е лесна работа. Но от Извозва.БГ сме тук да ви помогнем. Работим и събота, и неделя, и на официалните празници.

Когато се налага да се справяме с такива случаи, нашите момчета винаги са подготвени със силата и уменията да извършат работата бързо и ефективно. Събираме биологичните отпадъци и се грижим те да бъдат изнесени и депонирани съобразно всички здравни и безопасностни изисквания. Помещението се измива и дезинфекцира, като използваме препарати със силно действие.

почистването след умрели животни в дома

Пет стъпки как да се справите с почистването след умрели животни в дома

1. Идентифициране: Първо намираме мястото, където се намира трупът, по някога са оваглени и тогава процедурата е по – сложна.
2. Безопасност: Обличаме предпазни средства, за да запазим здравето на нашите хамали.
3. Събиране и опаковане: Събираме останките в специални капсули за опасни отпадъци.
4. Дезинфекция: Измиваме и дезинфекцираме обстойно помещението.
5. Отвеждане до депо: Извозваме биологичните отпадъци до специализирано депо за безопасно изхвърляне.

Как да се справите с почистването след умрели животни в дома с помощта на Извозва.БГ

Вашата безопасност и комфорт са наш приоритет. Работим с висококачествени препарати, които унищожават вируси и бактерии, гарантирайки чистота и спокойствие за вас. Нашият екип е обучен да се справя с всяка ситуация професионално и с уважение към тежките моменти, които преживявате.

За контакти с нас, обадете ни се по телефона: 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

ЧЗВ за почистването след умрели животни

Как да се справите с мириса от умрели животни в дома?

Събирането на останките се прави внимателно от млади и силни момчета. Помещението се дезинфекцира с мощни средства за унищожаване на микроби. Всеки кът се измива, за да се гарантира пълна чистота. Отпадъците се изнасят и транспортират безопасно до депо. Така се елиминира мирисът и се възстановява нормалната среда.

Как да гарантирате, че домът е напълно почистен след умрело животно?

Всичко започва с внимателно търсене и събиране на останките. Използват се специални капсули за биологични отпадъци. Извършва се задълбочено почистване и дезинфекция на помещението. Местата, където са намерени останки, се обработват многократно. Целта е да се осигури, че няма остатъци от миризми или микроби.

Какви препарати използвате за дезинфекция при почистване след умрели животни?

Използваме само препарати с доказана ефективност срещу вируси, бактерии и гъбички. Те са безопасни за хора и домашни любимци след изсъхване. Обработката е темелна и се извършва на всички повърхности. Продуктите са със силно бактерицидно и вирусоцидно действие. Това е важно за предотвратяване на по-нататъшни здравословни проблеми.