Подсигурете здравето си с дезинфекциране на дома

Подсигурете здравето си с дезинфекциране на дома. Фирма за извозване на стари мебели „Извозва.БГ“ предлага професионални услуги за почистване и дезинфекция на вашето помещение. Работим евтино и бързо, даже и на официалните празници. Нашите момчета са млади и силни, готови за тежката и мръсна работа. Всички услуги са на достъпни цени.

Подсигурете здравето си с дезинфекциране на дома

Почистване на апартаменти

Фирмата ни за почистване предлага събиране и изхвърляне на боклук. Извозваме отпадъците пеша от висок етаж, товарим в камион и извозваме до депо. Събираме дребните отпадъци в чували и ги изнасяме на гръб. Демонтираме стари мебели, изнасяме ги и товарим в камиона за боклук. Извършваме дезинфекция с препарати, които убиват бактерии, вируси и микроби.

Почистване на мазета и тавани

Нашите хамали за почистване на мазета и тавани са най-добрите. Събираме боклук в здрави чували, демонтираме рафтове, измиваме, събираме паяжини и помитаме. Дезинфекцираме помещенията с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Подсигурете здравето си с дезинфекциране на дома. Работим бързо и ефективно, за да осигурим чистота и безопасност.

Почистване след гълъби

Нашата фирма за почистване след гълъби предлага дезинфекция на помещенията. Събираме курешките, събираме трупове и махаме гнездата. Измиваме и пак дезинфекцираме с препарати, които убиват бактерии, вируси и микроби. Нашите момчета за тежката работа са на разположение даже и на официалните празници. Всичко това на изгодни цени.

Подсигурете здравето си с дезинфекциране на дома

Фирмата ни за дезинфекция предлага следните стъпки:

  1. Почистване на отпадъци. Събираме боклука в здрави чували и ги извозваме до депо.
  2. Демонтаж на мебели. Разглобяваме старите мебели и ги товарим в камиона за боклук.
  3. Дезинфекция. Използваме препарати, които убиват бактерии, вируси и микроби.
  4. Измиване. Измиваме подовете и стените с мощни препарати.
  5. Професионално обезмирисяване. Използваме професионален аерозол за премахване на миризми.

Почистване след кучета и котки

Нашите хамали за почистване след кучета и котки са винаги готови за работа. Събираме труповете на животни и дезинфекцираме помещенията с препарати, които убиват бактерии, вируси и микроби. Почистваме и събираме фекалиите, мием и пак дезинфекцираме. Използваме професионален аерозол за обезмирисяване. Подсигурете здравето си с дезинфекциране на дома. Работим даже и в събота и неделя.

Извозване на отпадъци

Извозваме отпадъците до депо бързо и евтино. Нашите момчета за тежката и мръсна работа са млади и силни. Събираме боклука в здрави чували и ги товарим в камиона. Извозваме отпадъците до депо и осигуряваме чистота и безопасност. Работим събота и неделя, даже и на официалните празници. Всички услуги са на достъпни цени може да ни търсите и за рязане на дървета.

Обадете ни се по телефона 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Подсигурете здравето си с дезинфекциране на дома

Какви услуги предлага фирма „Извозва.БГ“ за дезинфекциране на дома?

Фирмата за извозване „Извозва.БГ“ предлага дезинфекциране на дома с препарати, които убиват бактерии, вируси и микроби. Извършваме почистване на отпадъци, демонтаж на мебели и измиване на помещения. Работим с млади и силни момчета за тежката и мръсна работа. Събираме боклука в здрави чували и го извозваме до депо. Всички услуги са на достъпни цени.

Какви препарати се използват за дезинфекциране на дома?

Използват се препарати, които убиват бактерии, вируси и микроби. Дезинфекцирането се прави с най-добрите препарати на пазара. Препаратите имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Подсигурете здравето си с дезинфекция на дома с тези препарати. Работим даже и на официалните празници.

Какво включва услугата за дезинфекциране на дома?

Услугата за дезинфекциране на дома включва почистване на отпадъци, демонтаж на мебели и измиване на помещения. Събираме отпадъците в здрави чували и ги извозваме до депо. Използваме професионални препарати за дезинфекция. Подсигурете здравето си с дезинфекциране на дома, извършено от млади и силни момчета. Всичко това на изгодни цени.