След дълъг престой на гълъби

Освежете жилището след дълъг престой на гълъби и изхвърляне на стари мебели в София са само част от услугите, които предлага нашата фирма. Преди да поговорим повече, да кажем какво правим, когато ви помагаме да освежите жилището след дълъг престой на животни.

Освежете жилището след дълъг престой

Необходими стъпки за освежаване на жилището след дълъг престой на гълъби

  1. Премахване на гнезда и отпадъци. Първо изчистваме всички гнезда и отпадъци, които гълъбите са оставили. Това включва събиране на гнездата и изхвърляне на твърди отпадъци. Момчетата ни са силни и справят бързо с тая работа.
  2. Дезинфекция на помещението. След като изчистим всичко грубо, използваме силни препарати за дезинфекция, които убиват микробите и вирусите. Така помещението става безопасно и чисто за живеене.
  3. Почистване на повърхности. Измиваме всички повърхности с подходящи препарати. Това включва подове, прозорци и стени. Момчетата са учени да внимават и да правят всичко бързо и ефикасно.
  4. Проверка за повреди. Виждаме дали има нещо повредено от гълъбите. Ако е нужно, свързваме се с други специалисти, които могат да поправят повредите.
  5. Финално освежаване. Накрая, след като всичко е чисто и подредено, правим последно освежаване на въздуха в помещението, за да мирише приятно и да се чувствате удобно.

Освежете жилището след дълъг престой на животни

Фирмата предлага и дезинфекция на апартамент, която не е свързана директно с проблемите от гълъби, но е важна за поддържане на здравословна среда. По същия начин подходим и когато освежаваме жилището след дълъг престой на гълъби, използваме същите висококачествени препарати и методи.

Извозване на, изхвърляне на, изнасяне на – това са дейностите, които нашите момчета за правят всеки ден, даже и на официалните празници. Всичко това предлагаме на изгодни цени за всички наши клиенти в София и областта. Нашата цел е да ви помогнем бързо и ефикасно!

За контакти с нас, моля обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81. Можете да разчитате на нашата помощ всяка събота и неделя, когато други почиват – ние работим!

ЧЗВ при освежете жилището след дълъг престой на животни

Как се справяме със следите от гълъби в жилището?

Първо, изнасяме всичко, което гълъбите са оставили. Това включва гнезда, изпражнения и други отпадъци. После дезинфекцираме цялото помещение с мощни препарати. Всеки ъгъл на помещението е третиран внимателно. Момчетата работят бързо и не оставят нищо недовършено. Накрая, всичко е изчистено и помещението е готово за нормално използване.

Каква техника използваме за освежаване на помещението?

Използваме само професионални машини и препарати. Те са силни и ефективни срещу всички микроби и мръсотии. Така се гарантира, че помещението ще бъде чисто и свежо. Почистването включва миене на повърхности, прозорци и подове. Всичко това гарантира, че вашето място ще изглежда като ново.

Как гарантираме безопасността на помещението след обработка?

След като свършим с основното почистване, правим темелна дезинфекция. Използваме препарати, които са безопасни за хората, но убиват вируси и бактерии. Всичко това се прави с внимание към детайлите. Гарантираме, че след нашата работа помещението е безопасно за живеене. Освежаваме въздуха и проверяваме всички кътчета за оставени проблеми.