Почистване на тавани в София

Направете таванското помещение чисто! Фирмата ни „Извозва.БГ“ е тук за да помогне. Млади и силни момчета ще свършат цялата тежка и мръсна работа бързо и евтино. Работи се събота, неделя и всички празници. Предлагат се най-евтините цени за почистване на тавани. Извозват се отпадъци, изхвърлят се ненужни вещи и се прави всичко за да се направи таванското помещение чисто.

Направете таванското помещение чисто

Етапи за почистване на тавански помещения

С наша помощ ще направите таванското помещение чисто и привлекателно! Нашите хамали за почистване на тавани следват стриктен план за действие. Стъпка по стъпка се гарантира, че всичко ще бъде изчистено и подредено. Ето какво се прави:

  1. Изнасяне на отпадъци пеша от висок етаж. Тежките и обемни предмети се изнасят на ръка. Момчетата са силни и могат да носят всичко без проблеми.
  2. Товарене в камион и извозване до депо. Всички отпадъци се товарят внимателно в камиона. Извозва се всичко до депо за рециклиране.
  3. Събиране на дребни отпадъци в чували. Дребните боклуци се събират в здрави чували. Изнасят се на гръб и се товарят.
  4. Демонтаж на стари мебели. Старите мебели се разглобяват на място. След това се изнасят и товарят в камиона.
  5. Дезинфекция на помещението. Използват се специални препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Това се прави преди, по време и след почистването.

Направете таванското помещение чисто с нашите хамали за тежката работа

Нашите момчета за тежката работа са винаги готови да помогнат. Млади и силни са, работят бързо и ефективно. Няма почивни дни, работи се събота, неделя и на празници. Цените са евтини и достъпни за всички.

Фирмата ни за извозване на отпадъци предлага най-ниските цени. Работата е тежка и мръсна, но момчетата не се плашат. Важно е да се направи таванското помещение чисто. Всички услуги са на изгодни цени, които няма да натоварят бюджета.

Извозване и изхвърляне на боклук

Извозва се всичко до депо за рециклиране. Изхвърлят се ненужни вещи и отпадъци. Помещението се оставя чисто и без боклуци. Работи се бързо и ефективно. Момчетата са силни и могат да се справят с всякаква работа.

Стъпки за почистване на таванското помещение

Събиране на отпадъците. Всичко се събира в здрави чували. Работи се внимателно, без да се пропусне нищо.
Изнасяне на отпадъците. Чували и предмети се изнасят на ръка. Момчетата са бързи и могат да носят тежки товари.
Товарене на камиона. Всичко се товари внимателно. Камионът е голям и побира много отпадъци.
Дезинфекция на помещението. Използват се силни препарати за дезинфекция. Помещението става чисто и безопасно.
Извозване до депо. Камионът извозва всичко до депо за рециклиране. Няма останали отпадъци.

Обадете ни се по телефона: 0898 91 81 81. Работим в София и областта. Фирмата ни е готова да помогне за направете таванското помещение чисто. Работим бързо, ефективно и евтино. Доверете се на „Извозва.БГ“ и направете таванското помещение чисто!

ЧЗВ – Направете таванското помещение чисто

Колко струват услугите за почистване на таванско помещение?

Цените са евтини и достъпни за всеки. Работи се и в събота и неделя и на официалните празници. Млади и силни момчета вършат тежката и мръсна работа. Работата е бърза и качествена. Всичко ще е наред и ще останете доволни.

Колко време отнема почистването на таванско помещение?

Работата се извършва бързо и ефективно. Младите и силни момчета работят с голямо усърдие. Завършваме задачата в кратки срокове. Включваме се и събота и неделя и на официалните празници. Евтините ни цени са гаранция за качествена услуга.

Какво включва услугата за почистване на таванско помещение?

Почистване на отпадъци и демонтаж на стари мебели. Товарим всичко в камиона и извозваме до депо. Работи се и събота и неделя и на официалните празници. Младите и силни момчета вършат тежката и мръсна работа. Всичко е евтино и бързо.