Услуги за чист балкон

Направете своя балкон чист и свободен от птици! Фирма „Извозва.БГ“ предлага евтини и бързи услуги за почистване и извозване на всякакъв вид боклуци. Работим с млади и силни момчета, които се грижат за тежката и мръсна работа. Готови сме да помогнем и в събота, и в неделя, и на официалните празници. Цените са ни най-добрите на пазара!

Направете своя балкон чист и свободен от птици с помощта на нашите професионалисти. Работата включва почистване на всякакви замърсявания от птици, събиране на гнезда и изхвърляне на отпадъците. Нашите хамали ще се погрижат всичко да бъде свършено бързо и ефективно.

Направете своя балкон чист и свободен

Процес на почистване и извозване

Нашата фирма за почистване на балкони извършва услугата в няколко лесни стъпки. Ето какво се прави:

Събиране на отпадъци. Нашите момчета за събиране на боклуци събират всички отпадъци от балкона в здрави чували. Нищо не остава на място.

Извозване на отпадъци. Чувалите се товарят в камиона за боклук. Всичко се извозва до депо за рециклиране или изхвърляне.

Почистване на повърхности. След като боклуците са изнесени, нашите хора за почистване мият балкона с подходящи препарати. Това гарантира, че няма да останат следи от замърсявания.

Дезинфекция. Балконът се дезинфекцира с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Това е много важно, за да се премахнат всички микроби.

Проверка на работата. Накрая, се прави проверка, за да се уверим, че балконът е напълно чист и безопасен.

Съвети за чист балкон

Ето няколко съвета как да направите своя балкон чист и свободен от птици:

Премахване на гнезда. Първо, махаме всички гнезда от балкона. Това се прави внимателно, за да не се повредят повърхностите.

Събиране на курешките. Нашите момчета за почистване събират всички курешки от птиците. Използват се специални чували, които не пропускат миризми.

Измиване на балкона. След като всички боклуци са събрани, балконът се измива основно. Използват се препарати, които премахват всякакви следи от замърсявания.

Дезинфекция на повърхности. Повърхностите на балкона се дезинфекцират с мощни препарати. Това гарантира, че няма да останат бактерии или вируси.

Извозване на отпадъците. Накрая, всички отпадъци се товарят в камион и се извозват до депо. Всичко се прави бързо и без забавяне.

Работно време и контакти

Работим всеки ден, даже и на официалните празници. Цените за всички услуги са евтини и достъпни. За повече информация и поръчки, обадете ни се по телефона: 0898 91 81 81. Фирма „Извозва.БГ“ е тук за вашите нужди в София и областта!

ЧЗВ – Направете своя балкон чист и свободен

Какви услуги се предлагат за почистване на балкони?

Предлагат се услуги за почистване, изнасяне на боклуци и дезинфекция. Работи се бързо и евтино. Работи се събота, неделя и официалните празници. Извозват се всички отпадъци до депо. Услугите се извършват от млади и силни момчета.

Колко струват услугите за почистване на балкони?

Цените са евтини за всички услуги. Работи се бързо и ефективно. Работи се събота, неделя и официалните празници. За всяка услуга се предлага достъпна цена. Работи се само с млади и силни момчета.

Кога се извършват услугите за почистване на балкони?

Работи се събота и неделя. Работи се на официалните празници. Услугите са достъпни всеки ден от седмицата. Работи се бързо и евтино. Млади и силни момчета извършват тежката и мръсна работа.