Микробус с падащ борд за страната и града

ИЗВОЗВА БГ осигурява транспорт под наем и извършва всякакви хамалски и транспортни услуги в София и областта. Разполагаме с достатъчно превозни средства, включително и микробус с падащ борд, чието предимство пред останалите транспортни средства от своя клас са очевидни! Падащият борд улеснява натоварване и разтоварването на товара. Независимо дали става дума за чували, мебели, други вещи или отпадъци. Той може да бъде на ваше разположение при преместване на багаж или изхвърляне на някакви отпадъци, стига да имате нужда от него. Ето кои са транспортните услуги, които предлагаме. Те могат да бъдат комбинирани и с специфични хамалски дейности, като изнасяне, демонтаж и опаковане.

Микробус с падащ борд за страната и града

Извозване на мебели при преместване

Начинът на извозване на мебелите при преместване се определя в зависимост от вида на вещите, тяхното количество и мястото, от което ще се преместват. Ако по-голяма част от мебелите, които ще премествате са “по-дребни”, то бихте могли да ги опаковате в чували, кашони и т.н. Така ще оптимизирате пространството в каросерията на микробуса и ще можете да го използвате максимално. В случай, че вещите са по-обемисти и няма как да ги опаковате, то може да се опитате да ги разглобите. Така не само ще използвате каросерията оптимално, но и ще си улесните изнасянето на вещите. Важно е да отбележим, че това е наложително да го направите, когато ще превозвате по-голям обем товар. По този начин ще “намалите” броя курсове, които ще извършите от точка А до точка Б.

Извозване на мебели при изхвърляне

Горе-долу нещата стоят идентично с начина, по който се извозват мебелите при преместване. Основната разлика от прийомите, които се използват са свързани с демонтажа и изнасянето. При изхвърлянето на стари вещи е позволена по-голяма “свобода” при гореспоменатите дейности. Може да ги изнесете на парчета и също така не се налага да ги демонтирате до основи или пък да ги опаковате, за да запазите същината им. Това означава, че ще се справите много по-бързо и лесно с тяхното разглобяване!

Доставка на стоки и материали

ИЗВОЗВА БГ предлага доставка на стоки и материали от всяка точка на страната. Специализирани сме в превозването на строителни материали и можем да ви предложим адекватен, сигурен и експедитивен транспорт. Преди да се възползвате от услугите на някой магазин, който може да ви предложи доставката на въпросната стока или материал, потърсете и “други варианти”. Проучете на какви цени и при какви условия бихте могли да си доставите сами желаните продукти с “транспорт под наем’ например от ИЗВОЗВА БГ. Обадете ни се на 0898 91 81 81 и ще научите повече за възможността, при която можем да си бъдем взаимно полезни!

Микробус с падащ борд за страната и града цени

Извозване на всякакви товари

Освен мебели, стоки и материали можем да извозим и всякакви други вещи. Една от основните услуги, които предлагаме е почистване на битови и строителни отпадъци с извозване до сметище. Така че, ако просто имате нужда от транспорт на каквото и да било – потърсете ИЗВОЗВА БГ! За останалото ще се погрижат нашите професионални хамали. Няма за какво да се тревожите. Гарантираме, че работата ще премине в уговорените срокове и предварително изяснените условия!