Методи за обезпаразитяване на жилища

Методи за обезпаразитяване на жилища са важна част от нашата работа. В “Извозва.БГ” се грижим за всякакви видове обезпаразитяване. Тук има повече информация как точно работим и какво да очаквате от нас дори когато става въпрос за почистване след пожар.

Открийте най-добрите методи за обезпаразитяване на жилища

Стъпки за обезпаразитяване на жилища

  1. Оглед и оценка на ситуацията. Оценява се степента на зараза и се избират подходящите препарати. Това гарантира, че ще се справим с проблема бързо и ефективно.
  2. Използване на специализирани препарати. Нашите момчета за обезпаразитяване използват професионални препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Това е гаранция за качествено обезпаразитяване.
  3. Пръскане на помещенията. Пръскат се всички засегнати и рискови зони. Това включва ъгли, пукнатини, мебели и други скрити места.
  4. Обработка с аерозоли. Използваме аерозоли за трудно достъпни места. Това осигурява пълно унищожаване на паразитите.
  5. Повторна проверка. След първоначалната обработка правим повторна проверка. Ако е необходимо, извършваме допълнително пръскане.

Изнасяне на отпадъци и дезинфекция

Нашите момчета за тежката работа изнасят отпадъците пеша от висок етаж и ги товарят в камион. След това извозваме до депо за отпадъци. Дребните отпадъци се събират в чували и се изнасят на гръб. Демонтираме мебелите и ги товарим в камиона за боклук. Дезинфекцираме апартамента с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие.

Почистване след гълъби и животни

Фирмата ни за обезпаразитяване събира курешките, труповете и маха гнездата. Правим дезинфекция с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. След това измиваме и дезинфекцираме отново. Събираме труповете на животните и фекалиите. Използваме професионален аерозол за обезмирисяване.

Когато почистваме дворове и мазета

Поддръжка на парцели. Косим трева, режем храсти и дървета. Товарим клони и дървесина в камиони и извозваме до депо за преработка или производство на метан. Когато чистим мазета и тавани, правим дезинфекция и събиране на боклук в чували. Демонтираме рафтове, измиваме, събираме паяжини и помитаме.

Предимства на нашите услуги при методи за обезпаразитяване

Фирмата ни за обезпаразитяване предлага евтини цени за всички услуги. Работим събота и неделя, даже и на официалните празници. Винаги сме на разположение и гарантираме бързо и качествено изпълнение на задачите. Нашите момчета са млади и силни, готови за тежката и мръсна работа.

Заключение

“Извозва.БГ” е фирмата за вас, когато имате нужда от някой който знае добрите методи за обезпаразитяване на жилища. Обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81 за повече информация и записване. Работим в София и областта.

ЧЗВ при методи за обезпаразитяване

Какви методи за обезпаразитяване на жилища използвате?

Използваме професионални препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Пръскат се всички засегнати и рискови зони. Това включва ъгли, пукнатини и мебели. Използват се и аерозоли за трудно достъпни места. След това правим повторна проверка за ефективност.

Колко време отнема обезпаразитяването на жилище?

Обезпаразитяването зависи от размера и степента на зараза на помещението. В повечето случаи отнема няколко часа. Пръскането и обработката се извършват бързо и ефективно. Работим и през уикендите и на празници. Обезпаразитяването е бързо и на достъпни цени.

Какво включва процесът на обезпаразитяване?

Първо се прави оценка на ситуацията. След това се използват професионални препарати за пръскане. Обработват се всички засегнати зони, включително труднодостъпните места. След това се извършва повторна проверка. Ако е необходимо, правим допълнителна обработка.