Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Мерки при почистване след труп

От фирма за “Извозва.БГ” знаем колко е важно помещението да бъде добре почистено, особено след тежки случаи като намиране на труп. Нашите мерки при почистване след труп са изпитани с времето. Работим бързо, евтино и дори през уикенда и официалните празници, за да ви освободим от проблемите без забавяне. Дори ако се налага извозване на мебели в Неделя, нищо че сметището е затворено, ние работим за вас и ще складираме боклука от жилището на наше депо, след което ще бъде извозен до специално депо за мебели.

Важни мерки при почистване след труп в апартамент

Важни мерки при почистване след труп в апартамент: Какво правим?

  1. Изнасяме отпадъците: Събираме всички боклуци в чували, които сами снабдяваме, и ги изнасяме на гръб. Както се получава ако има таван, може да се възползвате от нашите прекрасни услуги за почистване на тавани и мази. Това включва всички материали, които трябва да бъдат отстранени от апартамента.
  2. Товарим в камиона: След като съберем всичко, нашите момчета за товарят боклуците в камиона за извозване до депо за отпадъци. Работата се върши бързо и ефективно.
  3. Демонтаж на мебели: Ако има мебели, които трябва да се изнесат, нашите хамали за ги демонтират и също ги товарим в камиона. Всичко това става с грижа и професионализъм.
  4. Почистване и дезинфекция: При почистване след труп в апартамент използваме мощни дезинфектанти с бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно действие. Това гарантира, че апартаментът ще бъде напълно безопасен и чист след нашата намеса.
  5. Обезмирисяване: В края на процедурата използваме професионални аерозоли за обезмирисяване, за да елиминираме всякакви остатъчни миризми.

Как става това всичко?

Когато се наложи да вършим работа като важни мерки при почистване след труп в апартамент, фирмата ни за извозва не само, че изхвърляме, но и се грижим всичко да е изпълнено с внимание към детайлите. Момчетата ни за работят без почивка, за да върнат чистотата и спокойствието във вашето помещение.

Нашите цени за са изгодни, и работим без почивен ден, за да можем да отговорим на нуждите ви веднага, както и в официалните празници. Не се колебайте да ни потърсите на телефон 0898 91 81 81, когато ви е нужна нашата помощ. Работим в София и областта, винаги насреща, когато имате нужда от нас.

Често задавани въпроси

Как се справяте с миризмите при почистване след труп?

При почистване след труп в апартамент използваме специални аерозоли за обезмирисяване. Те помагат да се махнат всички лоши миризми бързо. Хората за се грижат всичко да мирише на чисто след като свършат. Така помещението става приятно за навлизане. Работим и през уикенда, така че може да разчитате на нас винаги.

Какви препарати използвате за дезинфекция?

Използвам фирмата за дезинфекция със силни препарати, които убиват бацили и вируси. Тези препарати са безопасни и ефикасни. Те се борят с всички микроби в помещението. Така вие сте сигурни, че апартаментът е чист и безопасен. Момчетата за се уверяват, че всичко е направено както трябва.

Как се справяте с труднодостъпни места при почистване?

Фирмата за има специални инструменти за почистване на труднодостъпни места. Използваме дълги четки и вакууми, за да стигнем навсякъде. Така се уверяваме, че нищо не е пропуснато. Момчетата за работят старателно и с внимание. Вашето помещение ще бъде чисто отвсякъде.