Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Фирма за лекотоварен превоз с падащ борд за страната

ИЗВОЗВА БГ е фирма, която може да ви предложи хамалски и транспортни услуги с лекотоварен превоз с падащ борд за страната. Седалището ни е в град София, но извършваме превози до всяка точка на страната. Богатият автопарк и модерно оборудване, с което разполагаме ни дава възможност да предлагаме разнообразие от транспортни услуги. Именно за тях ще поговорим в днешния материал, като ще насочим вниманието ни към услугите с превозни средства с падащ борд.

Извозване на багаж

Предстои ви преместване в ново жилище и искате да вземете с вас цялата си покъщнина – мебели, електроуреди и всички останали вещи, които притежавате, то със сигурност ще имате нужда от специализирано превозно средство. Ние можем да ви предложим такова и не само – квалифициран персонал, който да се заеме с преместването на вещите.

Лекотоварен превоз с падащ борд за страната

Извозване на боклуци

ИЗВОЗВА БГ изхвърля всякакви видове отпадъци – битови, строителни и т.н. Разполагаме с необходимите средства за целта. Трябва да отбележим, че в зависимост от боклуците, които смятате да изхвърляте, се прилагат специфични мерки, които гарантират тяхното ефикасно и безпроблемно извозване. Има съществена разлика между изхвърлянето на строителни материали и ненужни вещи, например!

Доставка на строителни материали

Отлично знаем, че някои видове строителни материали не могат да бъдат открити в близкия строителен магазин и дори в специализираните хипермаркети! Това налага тяхното доставяне от други градове. ИЗВОЗВА БГ предлага доставка на гипсокартон и всякакви други строителни материали в София от цялата страна на конкурентни цени.

Извозване на електроуреди

В зависимост от целта на превоза, извозването може да протече по различни начини и на различна цена. Например извозването на електроуреди при изхвърляне може да бъде дори безплатно! За наша сметка! Ние ще се погрижим за всичко спрямо тяхното изхвърляне, без това да ви струва абсолютно нищо. Разбира се, има известни условия, на които трябва да отговарят вещите, за да бъдат изхвърлени безплатно. За тази оферта може да научите повече, ако ни се обадите на посочения телефон.

Извозване на електроуреди при преместване отнема повече време, поради простата причина, че вещите трябва да се опаковат и да се запази тяхната здравина. Трябва да се действа внимателно и предпазливо, което отнема допълнително време и усилия.

Лекотоварен превоз с падащ борд за страната цени

Извозване на мебели

Извозването на мебели до някаква степен е сходно с процедурата, която се прилага за електроуредите. При тях обаче, е с една идея по-сложно. Те се демонтират и изнасят значително по-трудно от електроуредите, например. Да съпоставим изнасянето на един диван с хладилник. Това са горе-долу сходни по размер вещи. За тяхното изнасяне са необходими поне двама души. Изнасянето на меката мебел обаче, може да ви създаде много повече затруднения. Първо, поради неправилната си форма. Второ – по-лесно се “поврежда”. Сами може да си отговорите на въпроса, какво ще се случи с дивана, ако го “закачите” за стената или вратата и какви ще са щетите с хладилника при същия случай!

Лекотоварните превози с падащ борд се извършват при преместването на вещи. За изхвърлянето на отпадъци могат да се използват и други транспортни средства. Падащият борд улеснява натоварването на вещите, поради което се използва за преместване и изхвърляне на подобен тип вещи.