Транспорт и контейнер за строителни отпадъци под наем

При изхвърлянето на строителни отпадъци има няколко специфични особености, които трябва да бъдат взети предвид. Именно това е основната причина, поради която е желателно да оставите утилизирането им в ръцете на професионалисти, вместо да търсите начини, чрез които да се справите сами с дадената ситуация. В никакъв случай не казваме, че, ако направите необходимата организация не бихте могли да изхвърлите сами боклуците, но много по-лесно ще ви бъде, ако просто наемете фирма. Няма да ви излезе по-евтино, но ще си спестите много време, усилия и нерви, които в противен случай ще загубите безвъзвратно!

Контейнер за строителни отпадъци

Почистването на строителни отпадъци не предлага “много” варианти. Най-общо казано става дума за тясно изразена хамалска и транспортна дейност, която би могла да бъде улеснена по един или друг начин. За целта трябва да се вземат внимателно всички странични фактори – вид на отпадъци; количество; местоположение; време и т.н. На базата на тази информация, се изготвя план, който в течение на работата може да претърпи промени, ако възникнат непредвидени ситуации или се прецени, че ще бъде по-рационално прилагането на друг метод от хамалската дейност.

Почистване и изнасяне

Строителните отпадъци в повечето случаи се изнасят на ръка или по-конкретно казано – в чували. Разбира се, ако става дума за почистването на площадка след събаряне на сграда, се използва моторизирана техника, която е пригодена според нуждите на работата. Както сами разбирате това е дейност, която е “субективна” и “индивидуална” до голяма степен и няма как да се изготви оферта или дори грубо да се каже колко време би отнела тя, без да имаме предварителна информация за това, което ни очаква.

Изхвърлянето на строителни отпадъци след ремонт е “битова дейност”, с която бихте могли и да се справите сами, ако имате необходимия капацитет за целта. В какво се изразява той? Подходящ транспорт, време, физическа възможност и не на последно място – желание. В момента може да се чувствате “готови” да се захванете с тази работа, но повярвайте ни – тя е далеч по-тежка, отколкото си мислите.

Контейнер под наем

Ако липсата на превоз ви обезкуражава и търсите “по-евтин” вариант, чрез който да изхвърлите боклуците си, ние можем да ви осигурим контейнер под наем. В този случай хамалската дейност остава за вас. Вие ще се заемете с изнасянето и самото почистване на обекта от боклуците, като ще ги натоварите в осигурения контейнери. Докато ние ще се заемем с тяхното извозване до сметището за депониране.

Контейнер за строителни отпадъци

Извозване до сметище

Както споменахме вече осигуряваме контейнери под наем, в които да натоварите боклуците. Ако обаче, въпросните отпадъци са готови за натоварване и буквално “чакат пред дома ви”, можем да изпратим превозно средство, което на момента да ги транспортира до сметището. В зависимост от тяхното количество и местоположение можем да осигурим микробуси, камион или няколко превозни средства!