Следите от котки в апартамента

Когато става въпрос за това как да премахнете следите от котки в апартамента си, Извозва.БГ е тук за вас. Работим с млади и силни момчета, които са готови на всичко, за да ви помогнат. И това правим наистина евтино и бързо.

Когато вашите милостиви котки оставят следи навсякъде, фирмата за извозване в София влиза в действие. Нашите момчета знаят как да обработват всяко петно и миризма. Дори котето ви, да е хванал някой пернат приятел ще почистим и след него. Искате ли да видите какво точно правим?

Как да премахнете следите от котки

Как да премахнете следите от котки в апартамента си

  1. Събиране на фекалии и тухли: Първо, момчетата събират всички фекалии и тухли, които котките са оставили. Използваме здрави чували, които държим всичко подред.
  2. Дезинфекция на засегнатите места: След това, пръскаме със специални препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие. Това убива всички микроби и оставя помещението чисто.
  3. Миене на подове и повърхности: Измиваме всички подове и повърхности, където са били следите от котките. Използваме мощни препарати за миене.
  4. Обезмирисяване: Ползваме професионален аерозол, който маха всички лоши миризми. Апартаментът ви ще мирише на нов.
  5. Финално проверяване: Накрая, момчетата правят последен обход, за да се уверят, че всичко е перфектно чисто.

Как да премахнете следите от котки с нас

Фирмата за извозване в София, Извозва.БГ, знае как да се грижи за вашите проблеми. Работим и през уикендите, и на официални празници. Момчетата са млади, силни и готови да свършат работата.

Как да премахнете следите от котки в апартамента си: професионално почистване

Почистването след котки може да бъде трудно, но с нашата помощ, всичко става лесно и бързо. Не мислете за мръсотията – мислете за чистия и свеж дом, който ще имате след нашето посещение.

Завършек

С Извозва.БГ, вашите проблеми са в миналото. Обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81 и нашият екип от млади и силни момчета ще се погрижи за всичко. Няма значение дали е събота, неделя или празник – ние сме на разположение, за да ви служим. Нашата цел е да направим живота ви по-лесен.

ЧЗВ – Как да премахнете следите от котки

Как се премахват миризмите от котки в апартамента?

Специалните препарати, които използваме, махат миризмите бързо и ефикасно. Момчетата от Извозва.БГ дезинфекцират всеки ъгъл. Пръскаме всичко, където котката е била. Апартаментът става свеж и чист. Ние гарантираме, че миризмите ще изчезнат.

Как се почиства апартамент след дългосрочно пребиваване на котка?

Фирмата изпраща момчета, които знаят своята работа. Те почистват всичко – от пода до тавана. Измиваме и дезинфекцираме всички повърхности. Почистваме с аерозоли за обезмирисяване. Всичко е чисто и няма следи от котка.

Как се премахват упорити петна от котки в апартамента?

Първо, оценяваме вида на петното. Използваме силни и безопасни препарати за всяко петно. Момчетата ни са обучени да работят бързо и качествено. Петната се махат без следа. Вашият апартамент ще блести след нашето посещение.