Наследствен апартамент в София

Как да почистим наследствен апартамент в София? Лесно! Помагаме ви бързо, евтино и работим всеки ден – събота, неделя и празници не са изключение, ако става въпрос за почистване след пожар в апартамент. Извозва.БГ винаги е насреща с млади и силни момчета за тежката и мръсна работа.

Как да почистим наследствен апартамент

Как да почистим наследствен апартамент в София: стъпка по стъпка

Стъпка 1: Изнасяне на отпадъци

Когато отидем да почистим апартамент в София, първо изнасяме всички боклуци. Хвърляме ги в наши здрави чували и ги товарим в камиона. Няма забавяне – работим бързо и чисто.

Стъпка 2: Демонтаж на мебели

Ако в апартамента има стари мебели, които трябва да се махнат, нашите момчета се заемат с демонтажа. Разглобяваме всичко бързо и го изнасяме без да драскаме стените.

Стъпка 3: Почистване на специфични замърсявания

В случай, че има по-специални замърсявания като следи от смърт или други мръсотии, използваме мощни дезинфектанти. Почистваме всичко много добре, за да не остане нищо мръсно.

Стъпка 4: Дезинфекция на помещението

След като всичко е изчистено, пръскаме с дезинфекционни средства, които убиват всички бактерии и вируси. Правим това преди, по време и след почистването за най-добър резултат.

Стъпка 5: Крайно подреждане и миене

На последно място, мием подовете и прозорците, за да блести апартаментът. Извършваме и финално подреждане, ако е нужно, макар че обикновено не подреждаме лични вещи.

Заключение

Как да почистим наследствен апартамент в София е работа за професионалисти. Ние от Извозва.БГ знаем как да направим всичко бързо и на добра цена. Работим със силни момчета, които могат да свършат всяка работа, даже и на официални празници. Не чакайте, обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81 и ни наемете за вашата следваща чистка в София и областта.

Често задавани въпроси

Какво включва почистването на приземно помещение?

Когато почистваме приземни помещения, започваме с изнасяне на всички отпадъци. Товарим всичко в наши здрави чували. Това правим бързо и ефикасно, за да може помещението да блести. После използваме дезинфектанти за всички повърхности. Накрая мием пода със специални препарати за блестящ финиш.

Могат ли да се почистят мази и гаражи?

Да, мазите и гаражите ги почистваме също така добре. Първо премахваме всички ненужни предмети и боклук. След това дезинфекцираме и измиваме пода и стените. Ако има масло или други упорити петна, използваме специални средства за тях. Работим бързо и оставяме мястото чисто и свежо.

Как се справяме с лошите миризми в приземни помещения?

Лошите миризми ги премахваме като първо изчистваме източника на миризмата. Това може да е боклук или разлагащи се материали. След това дезинфекцираме цялото помещение. Използваме аерозоли за обезмирисяване, които са мощни и ефективни. Помещението остава свежо и приятно за дълго.