Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Как се почиства апартамент от боклук и зарази

От „Извозва.БГ“ сме тук всеки ден за вас, независмо дали е събота или неделя и официалните празници, за да ви покажем как се почиства апартамент от боклук и зарази. Почистването на апартамент след смърт е работа, която трябва да се върши бързо и на добри цени, а нашите момчета за тази работа са най-добрите.

Почиства апартамент от боклук и зарази

Първа стъпка: Събиране на боклука в чували

Когато започваме, първо вземаме здрави чували от нашата фирма и събираме всички дребни отпадъци. Всеки кът в помещението му идва реда. Нашите хамали за тази работа са свикнали да събират и най-труднодостъпния боклук. Извършваме услуги и по почистване на битови отпадъци в София

Втора стъпка: Демонтаж и изнасяне на стари мебели

Да, демонтираме мебели, които не трябват и ги изнасяме със сила на гръб. Това правим бързо и внимателно, товарим ги в камиона за боклук, че да не заемат място в помещението.

Как се почиства апартамент от боклук и зарази

Трета стъпка: Дезинфекция

След като изнесем всичко ненужно, идва време за дезинфекция. Използваме специални препарати с бактерицидно действие. Чистим всички повърхности, за да се уверим, че апартаментът е безопасен и свободен от зарази.

Четвърта стъпка: Почистване на по-големи отпадъци

Големите отпадъци, като стари уреди или скъсани килими, ги натоварваме в камиона. Работим усилено, товарим без да даваме отпадъците да се разпиляват. Всичко отива директно за рециклиране или в депо.

Пета стъпка: Финално почистване и проверка

Завършваме с финално помитане и почистване на всеки ъгъл. Проверяваме дали всичко е чисто и подредено, а апартаментът да блести.

Ако искате апартаментът ви да е чист и без зарази, обадете се на „Извозва.БГ“ на телефон 0898 91 81 81. Гарантираме бърза и ефикасна работа, включително през почивните дни.

Често – Как се почиства апартамент от боклук и зарази

Какво се случва ако апартаментът е много заразен?

Първо, трябва да влезем със специални защитни облекла. Така се гарантира, че здравето на хората за тази работа не е в опасност. Това е важно, за да може всичко да е безопасно.

Как извършваме дезинфекция на такова място?

После се започва с поставянето на специални препарати по повърхностите. Те убиват бактериите и вирусите. Всичко това се прави бързо и старателно.

Какво още правим за да е апартаментът наистина чист?

Освен препаратите, използваме и машини за пара. Парата достига във всеки ъгъл и унищожава заразите до последната. Така става много чисто.