Почистване на таван

Как да изчистете тавана от следи на гризачи и птици? Когато трябва да се отървете от следите на гризачи и птици в тавана, нашата фирма за извозване е тук да помогне. Използваме силни и здрави момчета, работим и събота и неделя, и на официалните празници. Даваме ниски цени за всички услуги. Ето как върви работата:

Изчистете тавана от следи на гризачи и птици

Стъпки за изчистване на тавана от следи на гризачи и птици

  1. Почистване на фекалии: Нашите момчета първо събират всички фекалии от гризачи и птици. Това го правим много внимателно, защото има болести.
  2. Събиране на трупове: Ако намерим мъртви животни, ги събираме в чували. Така помещението остава чисто и без мириси.
  3. Махане на гнезда: Следващо, ако има гнезда, ги махаме. Това е важно, защото гнездата могат да привличат пак животни.
  4. Дезинфекция: Ползваме силни препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие. Правим това преди и след като изчистим всичко.
  5. Изнасяне на боклука: Накрая, всички боклуци, включително чувалите, ги изнасяме и изхвърляме на подходящо място.

Защо е важно да изчистете тавана от следи на гризачи и птици?

Когато има следи от гризачи или птици, може да се създадат проблеми с хигиената. Нашата фирма за изнасяне на боклуцици от тавани или мазета гарантира, че вашето помещение ще бъде безопасно и чисто. Ние сме тук, за да помогнем с всичко нужно.

Какво прави нашата фирма за да осигури качествено изчистване?

Нашите момчета са млади и силни, и винаги са готови да се погрижат за тежката и мръсна работа. Извършваме работата си бързо и на добри цени, даже и на официалните празници.

Изчистете тавана от следи на гризачи и птици: Защо да изберете нас?

Понеже предлагаме бързи решения на ниски цени. Не ви притеснявайте за мръсотията, ние ще се погрижим за всичко. Освен това, работим в цяла София и областта. За контакти с нас, обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81.

ЧЗВ – Изчистете тавана от следи на гризачи

Какво включва услугата за изчистене на тавана от следи на гризачи и птици?

Тази услуга включва събиране на всички фекалии и трупове, които са оставили гризачите и птиците. Махаме също всички гнезда, които могат да привлекат нови животни. След това правим дезинфекция на цялото помещение. Накрая всичко това се изнася и изхвърля на подходящо място.

Колко време отнема да изчистим таван от следи на гризачи и птици?

Времето зависи от размера на тавана и количеството на отпадъците, които трябва да се премахнат. Обикновено, работата отнема няколко часа. Нашите момчета са бързи и ефикасни, работят и през почивните дни. Приоритет ни е да завършим бързо и качествено, без да пречим дълго.

Можем ли да предоставим услугата и в по-малки тавани?

Да, можем да работим във всички видове тавани, независимо от размера им. Младите и силни момчета в нашата фирма са обучени да се справят в тесни и малки пространства. Всеки таван ще бъде изчистен добре, за да е безопасно и чисто за вас.