Изнасяне на битови отпадъци

Изчистете имотите си от битови боклуци лесно с „Извозва.БГ“. Фирмата предлага евтини цени за всички услуги и работи само с млади и силни момчета за тежката и мръсна работа. Фирмата работи бързо и евтино, дори в събота и неделя и на официалните празници. В тази статия ще разберете какво правим и как извършваме услугите.

Изчистете имотите си от битови боклуци лесно

Нашите услуги за почистване

Почистете имотите си от битови боклуци лесно с помощта на нашите момчета за тежката и мръсна работа. Фирмата ни предлага извозване на всякакви отпадъци от апартаменти, къщи, дворове, мазета и тавани. Всичко това се прави бързо и евтино.

Ето какво правим:

  1. Изнасяне на боклук. Събираме дребните отпадъци в здрави чували и ги изнасяме пеша от високите етажи. Товарим всичко в камион и извозваме на депо.
  2. Демонтаж на мебели. Разглобяваме старите мебели, изнасяме ги и ги товарим в камиона. Извозваме ги на депо за отпадъци.
  3. Почистване след смърт. Събираме биологични отпадъци, дезинфекцираме с препарати и почистваме фекалии. Извършваме специфична обработка при почистване след смърт.
  4. Почистване на мазета и тавани. Демонтираме рафтове, събираме боклук в чували, изнасяме ги и дезинфекцираме. Почистваме паяжини и мием.
  5. Почистване след гълъби. Събираме курешки и трупове, махаме гнезда, мием и дезинфекцираме. Използваме препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие.

Стъпки за качествено почистване

Изчистете имотите си от битови боклуци лесно, следвайки тези стъпки:

  1. Обаждане по телефона. Обадете ни се по телефона и уговорете удобен ден и час за работа.
  2. Пристигане на екипа. Нашите хамали за почистване ще дойдат в уговорения ден и час. Ще донесат всичко необходимо за почистването.
  3. Събиране на боклук. Събираме всички отпадъци в здрави чували. Изнасяме ги пеша от високите етажи и товарим в камиона.
  4. Транспортиране. Извозваме отпадъците до депото за рециклиране или унищожаване. Работим бързо и евтино.
  5. Финално почистване. Почистваме и дезинфекцираме помещенията. След нас всичко е чисто и подредено.

Изчистете имотите си от битови боклуци лесно

Нашата фирма за почистване предлага всичко необходимо за изчистване на вашите помещения. Доверете се на нашите момчета за тежката и мръсна работа. Работим дори в събота и неделя и на официалните празници. Цените ни са евтини, а услугите – качествени.

Фирмата ни за извозване на отпадъци работи бързо и евтино. Нашите момчета за почистване са силни и опитни. Извозваме всякакви отпадъци и мебели. Почистваме и дезинфекцираме помещенията. Работим по всяко време, дори и на празници.

Свържете се с нас

Почистване на наследствен апартаменти и имоти от битови боклуци, лесно с нашата фирма. Обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

Изберете „Извозва.БГ“ за бързо и евтино почистване на вашите помещения.

ЧЗВ – Как да изчистете имотите си от битови боклуци

Как се извършва услугата за изчистване на битови боклуци?

Почистете имотите си от битови боклуци лесно с помощта на нашата фирма. Първо събираме всички отпадъци в здрави чували. Изнасяме ги пеша от високите етажи и товарим в камиона. След това извозваме отпадъците до депото за рециклиране. Работим бързо и евтино, дори в събота и неделя и на официалните празници.

Колко струва услугата за изчистване на битови боклуци?

Цените са изгодни и достъпни за всички. Зависят от количеството боклук и трудността на работата. Работим бързо и евтино, дори в събота и неделя и на официалните празници. Предлагаме услуги за почистване на апартаменти, къщи, мазета и тавани. Работим само с млади и силни момчета за тежката и мръсна работа.

Какво включва услугата за почистване на мазета и тавани?

Изчистете имотите си от битови боклуци лесно с почистване на мазета и тавани. Демонтираме рафтове, събираме боклука в чували и ги изнасяме. Почистваме паяжини и мием помещенията. След това товарим всичко в камиона и извозваме на депо. Работим бързо и евтино, дори в събота и неделя и на официалните празници.