Почистване след пожар в жилищни имоти

Съвети за изчистване след пожар в жилищни имоти са важни и полезни. За тези, които се нуждаят от помощ при почистване след пожар, фирмата ни „Извозва.БГ“ предлага пълна гама услуги. Работи се евтино и бързо, като работи събота и неделя и на официалните празници. Фирмата ни за почистване разполага с млади и силни момчета за тежката и мръсна работа.

При пожари, помещенията се замърсяват сериозно. С нашите хамали за почистване, всяко помещение ще бъде почистено до основи. Тежката и мръсна работа се извършва бързо и ефективно. Всичко се извозва до депо за отпадъци. Важно е да се спазват всички стъпки за изчистване след пожар.

изчистване след пожар в жилищни имоти

Стъпки за почистване след пожар

Подготовка на помещенията

Извозване на отпадъци. Събираме всички отпадъци и ги товарим в камиона за извозване до депо.

Събиране и изнасяне на отпадъци: Изнасяне на отпадъци пеша от висок етаж. Тежките и мръсни отпадъци се изнасят пеша, за да се избегне замърсяване на асансьорите.

Демонтаж на мебели и изнасяне: Демонтаж на мебели. Разглобяваме всички повредени мебели и ги товарим в камиона за извозване на боклук.

Дезинфекция на помещенията: Дезинфекция с препарати. Използваме препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие, за да дезинфекцираме помещенията преди, по време и след работа.

Измиване и дезинфекция на повърхностите: Измиване и дезинфекция на всички повърхности. Повърхностите се мият и дезинфекцират, за да се премахнат всички остатъци и миризми от пожара.

Съвети за изчистване след пожар в жилищни имоти: детайли

Фирмата ни за почистване след пожар предлага детайлно и професионално обслужване. Едва ли след пожара ще се нуждаете борба с миризми от котки в жилище, но със сигурност ще се нуждаете от дезинфекция и обезмирисяване на повещенията. Всички отпадъци се събират и извозват до депо. Младите и силни момчета в нашата фирма се грижат за тежката работа. Цените за извозване са достъпни и услугите се извършват бързо.

Примери за поетапни стъпки при почистване след пожар

Почистване на отпадъци. Всички отпадъци се събират и изнасят пеша от висок етаж. Така се избягва замърсяване на асансьорите и другите общи части.

Демонтаж на мебели. Разглобяват се повредените мебели и се товарят в камиона за боклук. Демонтажът се извършва внимателно и професионално.

Дезинфекция с препарати. Препаратите с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие се използват за дезинфекция на помещенията. Това е важно за безопасността и хигиената.

Измиване на повърхностите. Всички повърхности се мият и дезинфекцират. Използват се специални препарати за премахване на замърсяванията и миризмите.

Извозване на отпадъци. Камионът се товари с всички отпадъци и те се извозват до депо. Извозването се извършва бързо и ефективно.

Съвети за изчистване след пожар в жилищни имоти: услуги и цени

Извозва.БГ предлага изгодни цени за всички услуги. Работи се събота и неделя и на официалните празници. Младите и силни момчета за тежката работа са на разположение по всяко време. Всички отпадъци се извозват до депо бързо и евтино. Работата се извършва професионално и внимателно. Няма пропуск в услугите и всичко се извършва по план.

Фирмата за почистване и извозване е винаги готова да помогне. Телефонът за контакти с нас е 0898 91 81 81. Работи се в София и областта.

Често задавани въпроси

Какво включва изчистването след пожар?

Изчистването след пожар в жилищни имоти включва извозване на отпадъците и демонтаж на мебели. Дезинфекцираме помещенията и изхвърляме боклука в депо. Работим бързо и евтино, събота и неделя и официални празници. Младите и силни момчета поемат тежката работа.

Колко време отнема изчистването след пожар?

Времето за изчистване зависи от размера на имота и количеството отпадъци. Работим бързо и ефективно. В повечето случаи, отнема няколко часа до ден. Работим и през почивни дни и празници за удобство.

Как се извършва извозването на отпадъците?

Отпадъците се събират в здрави чували и се товарят в камиона. Извозваме ги до депо за отпадъци и рециклиране. Работим бързо и евтино. Младите и силни момчета поемат тежката работа. Работим събота и неделя и официални празници.