Изнася и изхвърля чували със строителен отпадък

ИЗВОЗВА БГ може да ви окаже съдействие при изхвърлянето на строителни отпадъци след ремонт или за почистването на строителна площадка. Ние можем да ви осигурим транспорт за тяхното извозване, както и хамали, които да се погрижат за тяхното “почистване” и изнасяне. Нашите хамали разполагат с необходимите умения, опит и техника, за да изхвърлят всякакви видове отпадъци. Вероятно сте забелязали, че изхвърляме още мебели, дрехи, електроуреди и каквото друго се сетите!

Изхвърля чували със строителен отпадък

Разполагаме със собствено сметище за депониране на строителни и битови отпадъци. Поради тази причина можем да ви предложим разнообразие от услуги в тази сфера. Като например – безплатно изхвърляне на отпадъци! ИЗВОЗВА БГ може да се погрижи за вашите боклуци без пари. Нашите хамали ще се заемат с почистването, извозването и утилизирането им напълно безплатно. Това може да се случи при определени условия, за които ще научите повече на телефон 0898 91 81 81.

Изхвърлянето на строителните отпадъци съвсем не е проста работа. Въпреки че, на пръв поглед изглежда така – боклуците се събират в чувалчета, изнасят се и след това се извозват до сметището за депониране. Просто, но не! Необходима е сериозна организация, която изисква време и усилия. Сами знаете, че строителната дейност е тежка работа и не е за всеки. Изключение на прави и изхвърлянето на отпадъците, които се образуват след нея. За информация ще ви споделим, че всяко едно чувалче с боклук тежи около 10-20 килограма. Сега си представете, че имате да изхвърлите 20-30 чувалчета от апартамент на 6-тия етаж, на който асансьора не работи, а превозното средство не може да бъде паркирано точно пред входа. Вероятно сами се досещате колко усилия ще ви коства самото изнасяне на боклуците.

Това е едно на ръка, както обичат да казват някои хора. Към тези усилия трябва да добавите и времето и нервите, които ще изразходвате не само по време на работа, но и преди това. Ако не разполагате със собствен превоз, техника и хора, които да ви помогнат за почистването, то докато успеете да организирате целия процес, ще изгубите доста нерви и време.

Изхвърля чували със строителен отпадък в София

От ваша гледна точка и без да ангажираме никого с мнението си, смятаме, че много по-изгодния вариант за вас е да оставите изхвърлянето на боклуците в ръцете на професионалисти, отколкото да се нагърбвате сами с тази задача. Вече обяснихме защо. Ако сте наели фирма, която да извърши ремонт в дома ви, задължително се поинтересувайте дали тя ще се ангажира и с тяхното изхвърляне, защото някои “майстори” не предлагат тази услуга, а пък други хора си мислят, че тя “влиза” в услугата. Получава се едно недоразумение, което може да ви постави в “кофти ситуация”.

Разбира се, изход от нея има и той се казва ИЗВОЗВА БГ! Ние гарантираме бързото и експедитивно изхвърляне на строителни отпадъци, без значение от тяхното количество и местоположение!