Изхвърля строителен отпадък след ремонт с извозване до сметище

ИЗВОЗВА БГ може да се заеме с разчистването на отпадъците, които ще се образуват в дома ви след неговото ремонтиране. Нашите трудолюбиви хамали разполагат с необходимия арсенал от инструменти, превозно средство и умения, за да се справят с почистването на всяко едно жилище от строителни отпадъци. В зависимост от жилището и ремонта, който се извършва, почистването може да протече по няколко различни варианта.

Изхвърля строителен отпадък след ремонт

Почистване на апартамент от строителни отпадъци

Разчистването на апартамент след ремонт съвсем не е лесна задача. Ако става дума за основен ремонт, който включва къртене на стени, плочки и други части от жилището, то нещата се усложняват значително. Най-тежко е почистването на банята. Въпреки че, е сравнително малко помещение, боклуците, които се образуват след нейния ремонт са наистина много. Изнасянето също не е лека задача. Отстрани може да изглежда лесно, но повярвайте ни, че да напълниш един чувал с отпадъци и след това да го изнесеш от жилището и да го натовариш на превозното средство, което чака пред входа изисква много усилия.

Почистване на къща от строителен отпадък

Има съществена разлика между разчистването на отпадъци след ремонт от апартамент или къща. Къщата, е значително по-мащабен обект и обикновено включва изхвърлянето и на други видове боклуци, извън строитетелните материали. Като например рязането на дървета, храсти и т.н. Поради това може да се наложи и използването на тежкотоварна техника и камиони. Така че, при това положение може да е наложително да се обърнете за помощ към професионалисти.

Извозване на отпадъци до сметище

ИЗВОЗВА БГ предлага единично извозване на отпадъци до сметище. Това ще рече, че нашата фирма ще се погрижи само за транспортирането на боклуците от дома ви до бунището. За изнасянето и подготвянето им за извозване ще трябва да се погрижите вие. Изпращаме контейнери за строителни отпадъци, в които може да нахвърляте всички ненужни боклуци. След като го напълните или прецените, че имате нужда от още един, обадете ни се и ние ще ви осигурим такъв!

Изхвърляне на боклуци

Освен за строителните отпадъци, можем да се погрижим и за всички останали видове боклуци, от които искате да се отървете. Така например, ако покрай ремонта на жилището си сте решили да се избавите и от ненужното обзавеждане, то ние сме на среща. Изхвърляме стари мебели от жилище и вехтории от мазета, тавани, гаражи и междувходови пространства.

Изхвърля строителен отпадък след ремонт цени

ИЗВОЗВА БГ предлага регламентирано изхвърляне на битови и строителни отпадъци спрямо българското законодателство и европейската директива за рециклиране на боклуци. Позвънете на телефон 0898 91 81 81 и ще научите повече за възможностите, при които можете безплатно или на изключително ниски цени да изхвърлите боклуците си с помощта на нашите хамали. Работим без почивен ден и спазваме предварително уговорените срокове! Очакваме ви…