Изхвърля старо обзавеждане от апартаменти и къщи

Сменили сте обзавеждането в дома си и нямате плановете за старото, то преди да запретвате ръкави и да си взимате неплатен отпуск, поинтересувайте се от възможностите, които имате пред себе си. Вероятно това вече сте го направили и “неведомите пътища” на Гугъл търсачката са ви отвели при нас! Както може би вече сте разбрали, а, ако не сте сега ще разберете, ИЗВОЗВА БГ предлага изхвърляне на стари мебели и битови отпадъци от жилище на символични цени!

Изхвърля старо обзавеждане

В зависимост от обзавеждането, което ще се изхвърля и неговото количество можем да ви кажем колко време ще отнеме работата. С конкретни цифри и срокове обаче, можем да се ангажираме едва след като наш човек извърши оглед на “обекта”. По телефона можем да ви дадем само ориентировъчна информация, когато става дума за изхвърляне на неопределен брой вещи. Разбира се, че можем да ви кажем цена за изхвърлянето на един диван, например, но, когато става дума за почистване на жилище от стари мебели, то нещата стоят по друг начин. Има твърде много странични фактори, които малко или много могат да усложнят процедурата.

Самото изхвърляне на обзавеждането, се изразява в демонтажа на вещите и тяхното подготвяне за извозване до сметище. Трябва да се постъпи така, че да се оптимизира максимално времето и усилията, които ще отнеме тази процедура. Може да се каже, че едно от най-големите затруднения възниква при извозването на боклуците. Необходим е специализиран превоз – микробус или камион, който може да поеме на един курс или да извози на максимално по-малко курсове старото обзавеждане до сметището. За да се случи това се прилагат някои хитрини при демонтирането на мебелите. Като например може да се достигне и до тяхното натрошаване. Тук трябва да посочим обаче, че, ако имате други планове за старите мебели – примерно да ги преместите на друго място, където да ги използвате или съхранявате, то тогава се процедира по коренно различен начин.

Законът за регламентираното изхвърляне на битови отпадъци не позволява изхвърлянето на стари или обемисти мебели в контейнерите за обща смет. Те се предават на специализираните сметища, които се занимават с тяхното утилизиране. Така че, ако нямате възможност да се справите сами – доверете ни се! Няма да ви разочароваме. Бъдете сигурни в това.

Изхвърля старо обзавеждане в София

ИЗВОЗВА БГ  е сред водещите фирми в сферата на хамалските и транспортните услуги в София и региона. Освен с изхвърляне на ненужна покъщнина, се занимаваме с всякакъв вид транспортна и хамалска дейност – преместване; демонтаж; изнасяне и извозване на товари. Постъпете разумно и не се колебайте да ни позвъните в момента, в който изпитате трудност или попаднете в такава ситуация! За повече информация относно услугите, които предлагаме и всякакви други въпроси – позвънете на 0898 91 81 81!