Изхвърля стари вещи от мазета и тавани

Не губете повече време, а изхвърлете на момента всички ненужни вещи, които обитават дома ви. Да ги складирате, без да ги използвате е безсмислено, а да си мислите, че ще изкарате някакви пари от тях е по-скоро наивно. Разбира се, изключваме вещите с антикварна стойност, но не се заблуждавайте, че бихте могли да пробутате на някого старата печка; радио; телевизор; кресло; диван; спалня; легла; фотьойли; посуда; дрехи; списания и други подобни вещи с почти никаква стойност. Те губят стойността си още след излизането си от магазина, а какво остава за след 10 години.

Изхвърля стари вещи от мазета и тавани

Честно казано бихте могли и сами да разчистите отпадъците и да се освободите от присъствието им. За да се случи това трябва да разполагате с поне един-два свободни дни; подохдящ превоз, с който да ги извозите до сметището – микробус би свършил отлична работа; евентуално помощници и инструменти, които да са ви под ръка за изхвърлянето на „едрогабаритните отпадъци”. Ако гореизброените неща са налице, то не би трябвало да имате проблеми с почистването на мазето, тавана или жилището от отпадъците. В рамките на един следобед бихте могли да приключите работа.

Щом четете този материал обаче, най-вероятно нямате желание или възможност да го направите сами. В такъв случай можем да се намесим ние. Нашите профилирани хамалски и транспортни услуги при почистването на жилища от боклуци, ще са ви от изключителна полза. Няма за какво да се притеснявате, ако се възползвате от тях. Ще ви спестим не само време, но и меко казано неприятното усещане да работите в мръсна и задушна среда, в която винаги може да бъде изненадани от някой паяк; гризач или хлебарки с размерите на ключ за автомобил! С едно обаждане на телефон 0898 91 81 81 ще си спестите тези неприятни изживявания.

Малцина не подозират с какви проблеми могат да се сблъскат при едно напълно „обикновено” и „елементарно” изнасяне на стари вещи и битови отпадъци. Проблемите могат да бъдат чисто организационни – невъзможност да се освободите от работа; невъзможност да намерите подходящ превоз  и прочие. Другите „проблеми”, пред които може да се изправите са едрогабаритни или специфични отпадъци, за чието изхвърляне е необходима специална техника, инструменти и други пособия. Понякога сме се чудили как собствениците са успявали да напъхат някои типове вещи в иначе малките пространства на мазетата и таваните, с които разполагат.

Изхвърля стари вещи от мазета и тавани в София

ИЗВОЗВА БГ предлага безплатно изхвърляне на стари мебели и електроуреди. Това означава, че, ако мазето, тавана или дома ви е пълен с подобни вещи в сравнително добро състояние, то нашите хамали биха могли да ви отърват от тях без това да ви струва и пукнат лев! Позвънете ни на посочения телефон, за да научите повече относно офертата, която предлагаме и възможността, при която може да се възползвате от нея.