Почистване и изхвърляне на чували със строителни отпадъци

ИЗВОЗВА БГ може да ви помогне при почистването на боклуците след приключването на ремонтните дейности в дома ви или офиса. Ние ще осигурим хамали и транспорт, които да се заемат с тяхното изхвърляне. Гарантираме ви, че ще бъде създадена перфектна организация, която няма да попречи на нормалния ритъм на работа или ежедневие и същевременно ще ви спести много време и усилия.

За разлика от останалите видове отпадъци, строителните отнема много повече време, усилия и средства дори. Те се обработват по специфичен начин, който предопределя тяхното изнасяне и извозване до депото за утилизиране.

Ако някога сте правили ремонт вкъщи и ви се е налагало да изхвърляте подобен тип отпадък, то вероятно знаете за какво става въпрос. За тези, които тепърва ще се сблъскат с проблемите и затрудненията свързани с почистването на строителни отпадъци, ще посочим, че нещата могат да придобият “колосални” размери и буквално да се питате “от къде ви сполетя това чудо”. Така че, добре си направете сметките дали бихте могли да се справите сами или ще имате нужда от професионалната помощ на ИЗВОЗВА БГ или друга хамалска фирма.

В случай, че решите да се възползвате от нашите услуги за изхвърляне на чували със строителни отпадъци след ремонт, то ето как биха могли да се развие работата.

Изхвърляне на чували със строителни отпадъци

В зависимост от количеството на отпадъците и сградата, която ще се почиства, ще направим анализ, който ще ни даде възможност да ви изготвим конкретна оферта за услугата. Без да сме запознати с това, което трябва да свършим, няма как да ви дадем срок, цена и т.н. Ако предположим, че говорим за стандартно изнасяне на чували със строителни отпадъци от апартамент, то нещата могат да протекат в рамките на 2-3 часа.

Разбира се, има “подводни камъни”, които малко или много могат да усложнят и утежнят положението. Например – асансьора да не работи или мястото, където е разположена сградата да е недостъпно за навлизането на тежкотоварни автомобили. Поради тази причина, често съветваме клиентите да “запазят” паркомястото пред входа си, ако е възможно, за да може там да бъде паркиран превоза, с който ще бъдат извозени отпадъците до сметището.

Изхвърляне на чували със строителни отпадъци в София

Относно чувалите, в които ще бъдат събрани отпадъците, то е задължително те да бъдат от най-висок и здрав клас, за да не се стигне до “скъсвания”, които могат да ви отворят допълнителна работа. Също така чувалчетата не се пълнят до максимум, тъй като това ще затрудни изнасянето и натоварването им. Самото извозване не е нещо особено, но е желателно да се използва микробус с падащ борд. Особено, когато става дума за мащабни разчиствания на строителни отпадъци. Другото, което трябва да посочим е, че достъпът до сметищата за утилизиране на този тип боклуци не е свободен за външни лица, които не са оторизирани да извършат такава дейност.