Идеи за обзавеждане във всекидневната и изхвърляне на стар диван

Името й казва всичко: всекидневна. В това пространство на дома се осъществяват почти всички дейности от живота на едно семейство. Семейство и приятели се събират там да ядат пуканки, докато гледат филм или да вечерят, за да неизпуснат любимото шоу. Някой коктейл или книга ще ви приковат към удобния фотьойл или диван. С две думи, това е любимата ста я на всички и е задължителни да бъде подредена и мебелирана максимално практино за да изпълнява правилно функцията си.

Изхвърляне на стар диван

За да не се налага претрупвате всекидневната с много мебели и шкафове, използвайте пространството под стълбището като основно място за съхранение на вещите. Там спокойно можете да монтирате рафтове завашите книги и други предмети, но също така може да  създадете едно отворено пространство зад рафтовете за продукти, които не се използват редовно. Можете да използвате чекмеджета за ниските рафтове за обувки, чанти, чадъри и кучешки каишки, неща, които редовно вземете по пътя към външната врата.

Оформете си развлекателан център. Освен телевизор, ще ви трябва и DVD уредба, удобен диван и фотьойли, място за съхранение на дисковете с любимите филми. Ако сегашнияви диван е стар и неудобен, вземете мерки. Незбавно изхвърлете дивана и си купете нова, модерна, мека мебел, която ще е многофункционална. Избягвайте да нареждате всякакви предмети около телевизора. По- добре направете практични шкафове, които ще прибират всчко излишно и няма да претрупват обдстановката.

Под стълбището можете да направите и удобно местетце за усамотяване на вашето кученце.

Ако всекидневната ви е по- голояма, может да разделите мястото на зони, като за целта можете да използвате различни рафтове или така да разположите дивана, че да разделя стаята на зоните, които желаете.

Дбра идея е използванет на подвижни масички или рафтове, които да използвате за предметите, които използвате ежедневно- книга, дистанционни, очила и др.

Имайте предвид, че всекидневната се нуждае от повече място за сядане, а не за съхранение. Като знаете това, предвидете повече мебели, които ще ви осигурят удобно място за сядане. Не прекалявайте с шкафовете и секциите.

Ако ви липсват идеи, потърсете в специализираните сайтове. Там със сигурност ще намерите вашият вариант на всекидневна, която ще ви дари с много приятни моменти.

Изхвърляне на диван

ИЗВОЗВА БГ може да ви помогне с изхвърлянето на стари диван. Осигуряваме транспорт и квалифицирани кадри, които да се заемат с неговото демонтиране и изнасяне. Извършваме безплатно изхвърляне на диван в София и региона при определени условия. Ако искате да се възползвате от нашите хамалски и транспортни услуги, позвънете на телефон 0898 91 81 81 и ще получите повече информация относно възможността, при която може да го направите.