Изхвърляне на фотьойли и кресла в София

Повечето фотьойли и кресла имат доста „интересни“ и нестандартни форми, което автоматично ги превръща в изключително трудни за изнасяне, от което и да било жилище. Освен, ако не живеете в палат с 5 метрови врати и коридори, то тогава няма за какво да се притеснявате. В противен случай Ви очаква доста трудна задача, за решаването, на която в някои ситуации са нужни професионалните умения на илюзионист.

Разбира се, това е в кръга на шегата, но както знаете – във всяка шега, има поне малко истина. Възможно е да имате нужда от професионална помощ, но не от колегите на Астор, ами от най-обикновени хамали! С тяхна помощ, изхвърляне на фотьойли и кресла или тяхното изнасяне от жилище ще Ви се стори като „на магия“, но в тяхната работа няма нищо „магическо“ или свръхестествено.

Изхвърляне на фотьойли и кресла

По принцип фокусниците не разкриват своите тайни, но ние ще го направим, защото все пак не сме такива. При изхвърляне на фотьойли и кресла или други мебели, без значение от техния размер или форма се прилагат специални практики от „хамалогията“. Например, ако е невъзможно диванът да премине през вратата или коридора, се прибягва до „най-крайния‘ вариант – неговото изнасяне през прозореца. Всяка една хамалска фирма разполага със собствени „алпинисти“, които знаят как безопасно и ефективно да изнесат дадена вещ през прозореца.

Това обаче, невинаги е възможно. Вероятно сте забелязали, че голяма част от стандартните съвременните прозорци са трикрилни и рамково разделение, а не както бяха старите дървени прозорци, които имаха възможност за сваляне при необходимост. В този случай, ако на дивана не му достигат няколко сантиметра да излезе може да се демонтира касата на вратата, след което отново да бъде поставена.

В случай, че смятате да захвърлите на сметището си стария си диван, фотьойл, кресло или цялата гарнитура заедно и имате лоши спомени от последния път, когато сте ги внасяли, и сега сте твърдо решени да свършите тази работа по „бързата процедура“ – натрошаване на малки парчета и изхвърляне в близките контейнери за смет, то НЕ БЪРЗАЙТЕ! Първо, защото може да бъдете глобени от общината, тъй като има специален закон, който забранява изхвърлянето на подобни битови отпадъци в общите кофи за боклук и второ, защото НИЕ можем да Ви помогнем напълно БЕЗПЛАТНО!

Изхвърляне на фотьойли и кресла в София и региона

Ако холовата гарнитура, с която искате да се разделите е в достатъчно добро състояние, ние бихме могли дори да Ви заплатим някаква сума за нея. За повече информация обаче, най-добре се свържете с нас по телефона, за да бъдат уточнени детайлите около цялата работа.

При положение, че се възползвате от нашите услуги, то нека накратко да Ви обясним как ще протече цялата работа. В деня и часът, в който сте се уговорили с наш представител по телефона, ще пристигне бригада от опитни хамали, която да се заеме с взимането или изхвърляне на фотьойли и кресла, диван или други ненужни мебели или стара бяла техника, от които желаете да се отървете. Възможно е един ден по-рано да бъде направен оглед, за да се прецени как най-бързо и лесно ще бъдат изнесени битовите отпадъци , от които желаете да се отървете.

Целият процес ще отнеме известно време, но повярвайте ми – ще стане 5 пъти по-бързо и лесно, ако се възползвате от нашите услуги!