Почистване и изхвърляне на строителни отпадъци

ИЗВОЗВА БГ може да ви предложи експедитивно и качествено почистване на строителни отпадъци след ремонт. Нашите квалифицирани кадри разполагат с необходимите пособия, за да почистят всякакви видове боклуци, независимо от мястото и своя вид. Освен строителни отпадъци, ИЗВОЗВА БГ може да се погрижи за битовите, ненужната покъщнина и всички останали вещи и предмети, които обитават дома ви и желаете да се отървете от тях!

Изхвърляне на строителните отпадъци

Почистването на строителните отпадъци може да протече по най-различни варианти, които се определят в зависимост от обекта, който ще се почиства и неговото местоположение. Например почистването на един апартамент след ремонт може да премине по най-различни начини. Те се определят спрямо вида на ремонта, който е извършен; количеството на отпадъците; местоположението на жилището; транспорт и ред други фактори, които определят същината на работата.

Изхвърляне на отпадъци след ремонт на баня

Ремонтирането на банята обикновено включва къртенето на старите плочки, под и евентуално рязането на някои тръби. В зависимост от квадратурата на това помещение, строителните отпадъци могат да бъдат наистина много. Едно стандартно почистване на отпадъци след ремонт в баня обикновено отнема няколко часа, но за съжаление не можем да се ангажираме с конкретен срок, без да сме предварително запознати с обекта. Грубо казано една баня от 3-4 квадратни метра в апартамент, се почиства в рамките на 2-3 часа, ако предварително са осигурени необходимите условия за това.

Изхвърляне на отпадъци след ремонт на кухня

Ремонтните дейности в кухнята могат да отнемат няколко дни, но почистването на отпадъците не бива да протече повече от ден. Обикновено ремонтирането на кухнята не се изразява само в коригирането на части от помещението: къртене на плочки; подпрозоречно пространство, стени и т.н. В много голяма част от случаите, се сменява и обзавеждането в нея. Ние сме отлично запознати с този факт и можем да ви предложим “комплексно” изхвърляне на отпадъци след ремонт в кухня. Освен за строителните, можем да се погрижим и за ненужното обзавеждане в един ден. Повече информация за тази услуга може да научите, ако ни се обадите на посочения телефон.

Изхвърляне на отпадъци след основен ремонт

Основният ремонт на едно жилище протича няколко седмици. Не може да си позволите да складирате всички боклуци, за да ги изхвърлите наведнъж. Първо, защото ще пречат на майсторите или на вас да си свършите работа и второ от здравословна гледна точка това не е добре, ако смятате да живеете в жилището по време на ремонта. Обикновено фирмите, които предлагат ремонтни дейности, се ангажират и с почистването на отпадъците. Препоръчваме ви обаче, изрично да попитате фирмата, която сте избрали, за да не бъдете горчиво разочаровани и да се чудите какво да ги правите образувалите се отпадъци. Също така, ако услугата, се доплаща е повече от препоръчително да сте информирани за цената, за да не бъдете поставени до стената и да ви се наложи да платите баснословна сума за изхвърлянето им!

Изхвърляне на строителните отпадъци в София

Извозване на строителни отпадъци до сметище

При положение, че можете и имате възможност сами да си направите ремонта, но нямате превоз, с който да извозите боклуците до сметището, ние от ИЗВОЗСА БГ можем да се погрижим за това вместо вас. Ще ви осигурим контейнер, в който да натоварите боклуците, а наш екип ще дойде с подходящ превоз, за да го извози до сметището.