Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Демонтаж и изхвърляне на стар матрак и легло

Мога да Ви изброя много причини за изхвърляне на стар матрак и легло, но ще се спра само на няколко. Да започнем първо със здравословните проблеми, които би могъл да Ви предизвика стария матрак. Главоболие, гръбначни изкривявания, болки в кръста и различни мускулни схващания са само част от здравословните проблеми, които биха могли да Ви сполетят, ако спите на неподходящ матрак или легло. Все пак няма нищо вечно и амортизацията застига всички предмети и мебели.

Изхвърляне на стар матрак и легло

Това, че върху матракът са се отбелязали извивките на тялото Ви не бива да бъде причина, поради която да не се разделите с него. Този белег само показва, че той се е износил до такава степен, че вече не може да Ви осигури необходимия комфорт и мекота, от която имате нужда, за да се насладите на първокачествен сън.

Другата причина, поради която трябва да се разделите със стария матрак е от хигиенична гледна точка. Вярвам, че през годините сте използвали чаршафи или други завивки, но през това време в матрака са се натрупали много микроби и прах, които биха могли сериозно да Ви навредят. За съжаление тях няма как да ги почистите и единствения начин да се лишите от присъствието им е като изхвърлите целия матрак.

И не на последно място по важност трябва да отбележим, че е крайно време да „постъпите в ХХI век“ и да осъвремените спалното си обзавеждане, ако имате тази възможност. Колкото и да сте привързани към старото си легло, то Ви гарантирам, че много бързо ще забравите за него. Още в мига, когато допрете гръбнака си върху новия матрак и легло, ще усетите разликата. Мнозина споделят, че през първите няколко седмици от използването на новото легло имат чувството, че спят върху облак, а не върху обикновен матрак. Освен това новите спални имат страхотен дизайн, който би паснал на всяко едно обзавеждане. Някои от тях имат вградени шкафчета за бельо, дрехи или други лични вещи, които ще Ви спестят доста пространство. Одеалата и възглавниците пък бихте могли да ги съберете в една малка ракла или в краен случай да им намерите място в гардероба или секцията. Всъщност това може да окаже „основателна“ причина за закупуването на нов гардербоб.

Демонтаж и изхвърляне на матрак и легло

Колкото до почистването и изхвърлянето на старата спалня (матрак, легло, обзавеждане и всичко останало), то имате два варианта – или да се заемете сами с това или да повикате фирма, която да се погрижи за тази работа. Ако аз бях на Ваше място изобщо не бих се захващал с тази работа, ако нямам подходящо превозно средство, с което да извозя „боклуците“ до сметището. С наемането на фирма за изхвърляне на стар матрак и легло ще си спестите цял куп разправии, с които няма смисъл да си губите времето и нервите. Сигурен съм, че имате далеч по-сериозни проблеми за решаване от тези да търсите начини за изхвърляне на ненужни мебели, нали?