Промоция в София!!! – Извозване на стар диван и фотьойли до законно депото в гр. Костинброд 80 лева!

Позвънете за промоцията в остатъка от времето и изберете точен ден и час, които са удобни на Вас да ви посетим! Независимо кога през годината!!!

Часа Минути Секунди

Изнасяне и изхвърляне на стар диван в София 0898 91 81 81

Старият диван скърца, тапицерията му се е изхабила до такава степен, че само при леко докосване се разкъсва, а на всичкото отгоре е невъзможно да го разгърнете, за да го използвате като легло, то в такъв случай пред Вас има само едно възможно решение – изхвърляне!

Няма смисъл да се опитвате да му вдъхвате нов живот като го претапицирате или ремонтирате по някакъв друг начин. Време е да го замените с нов, по-удобен и функционален, който би могъл да Ви предостави всички необходими удобства, за да се чувствате комфортно докато го използвате и най-малкото да не получавате различния схващания по тялото причинени от изхабения и твърд „матрак“, който с годините е изгубил своята „мекота“. Изследванията показват, че над 50-60 % от изкривяванията(прегърбване, проблеми с кръста и т.н.) при хората, се дължат на „неправилната стойка“ са плод на неудобните мебели, които използваме.

Безплатно изхвърляне на стар диван в София

Предполагам, че през ума Ви са преминали мисли от рода на: „Толкова години го използвах, а току-така да го изхвърля, би било престъпление от моя страна“. Всъщност би било престъпление, ако задържите тази вещ, поради една или друга причина! Повярвайте ми, че никога повече няма да прибегнете до неговото използване, а ако смятате да го използвате като обзавеждане за друга стая или жилище, то със сигурност ще си закупите нова мебел, отколкото да използвате старата. Така че няма логична причина, поради която да задържите стария си диван, който вече, освен за убежище за насекоми и гризачи, не става за нищо друго.

Желателно е стария диван да бъде изхвърлен спрямо законовите уредби за изхвърляне на стари мебели. Може би не сте запознати с тях, което е напълно нормално, предвид факта, че в нашата държава за голяма част от законите и нормативните уредби не се знае и говори нищо в медийното общество.

Евтино изхвърляне на диван в София

Нямам намерение да Ви цитирам целия закон, точка по точка, но само ще спомена, че изхвърлянето на стари мебели и битови вещи трябва да се случва на строго определените за целта места наречени сметища за утилизация на битови отпадъци! Така че е добре да го имате предвид това, преди да пристъпите към изхвърлянето на стария диван.

Именно това е една от причините, поради които все повече хора предпочитат да се обърнат към услугите на някоя фирма, когато става дума за изхвърляне на стар диван в София или други ненужни вещи. Към тях може да добавим и факта, че с тяхна помощ ще си спестите доста време, усилия и пари. Съвсем на място е да отбележа, че ние предлагаме безплатно изхвърляне на стар диван в София и региона, което на практика означава, че само с едно обаждане на телефон 0898 91 81 81 ще се отървете от стария си диван, без абсолютно никакви усилия или излишна загуба на ценно време.

Хамали за изхвърляне на стар диван и мебели

Така и така сте захванали с „разтребването“ вкъщи, бихте могли да се възползвате от случая и да изхвърлите всички останали вещи, от които нямате нужда и не смятате да използвате някога. Сигурен съм, че някъде в мазето или на тавана „прилежно“ се помещава купчина от стари дрехи, играчки, мебели, електроуреди или други неща от битовизма, които преди години сте задържали с ясната идея да ги използвате някога, но днес осъзнавате, че нямате никаква нужда от тях и е крайно време да се освободите от присъствието им!

Може да разчитате на нашите услуги в София и региона, без значение дали става дума за изхвърлянето на един диван или купчина от битови отпадъци!