Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Евтино изхвърляне на старо обзавеждане от къща в София

Имате наследствен имот или сте решили да се отървете от ненужните вещи, които сте складирали в дома си през последните години и търсите фирма, която може да ви предложи бързо, качествено и евтино изхвърляне на въпросните отпадъци? ИЗВОЗВА БГ може да ви помогне не само в този, но и във всеки друг случай, който попада в “юрисдикцията” на хамалските и транспортните услуги. Освен от ненужното обзавеждане можем да ви избавим и от всички други вещи и боклуци, които поради незнайна причина все още не сте изхвърлили.

Изхвърляне на старо обзавеждане от къща

Предполагаме, че към този момент най-важното нещо, което ви интересува е – “Колко ще ви струва и колко време ще отнеме почистването на боклуците”. Първо трябва да отбележим, че, за да получите максимално точен и конкретен отговор на този въпрос, е желателно да се извърши предварителен оглед на обекта, който ще се почиства. На базата на на него, ще ви бъде изготвена оферта и ще бъде даден срок за работа, за да си прецените дали ви устройва или не. ИЗВОЗВА БГ предлага изключително гъвкави оферти относно почистването и изхвърлянето на отпадъци от жилища.

Разбира се, имаме готов ценоразпис с услуги, който може да разгледате в сайта ни, за да добиете някаква представа за диапазона, в който варират цените, но трябва да знаете, че в повечето случаи това не е крайната цена. Тя може да бъде по-ниска или по-евтина в зависимост от количеството на отпадъците; целта на услугата и т.н. Поради тази причина ви съветваме да се обадите на телефон 0898 91 81 81, за да получите възможно най-точна информация относно вашия случай!

При положение, че за първи път ще се възползвате от услугите на хамалска фирма, е хубаво да знаете някои неща за това, което ви очаква. Дори да наемете друга фирма, ИЗВОЗВА БГ желае да ви подготви за предстоящата работа.

Почистването на къща от ненужно обзавеждане може да отнеме няколко часа или дни. Може да бъде организирано и експресно почистване като се ангажира по-голям работен екип, но това ще ви струва и по-висока цена. Също така трябва да се вземе предвид и помещенията, от които ще се изнасят боклуците. Ако вие предварително сте се погрижили да ги съберете на един куп и единственото задължения на хамалите, които сте наели е да ги вземат и извозят до сметището, то тогава ще заплатите само за транспорта и нищо друго. Мнозина обаче, предпочитат да оставят всичко в ръцете на професионалистите, вместо да си губят времето сред купчина мръсотия и отпадъци.

Фирма за изхвърляне на старо обзавеждане от къща

Комплексната услуга при изхвърляне на старо обзавеждане от къща може да включва демонтаж на вещите, изнасяне, натоварване, разтоварване, обезопасяване, мокро почистване на помещенията, извозване и ред други дейности, които съпровождат подобен род дейности.

Така че, добре си помислете дали разполагате с необходимия ресурс сами да организирате и извършите почистването на боклуците или не. Няма смисъл да губите излишно време и усилия. Митове и легенди са слуховете, които се носят из обществото, че хамалските услуги са изключително скъпи и непосилни за обикновения човек. Това категорично не е вярно и факта, че предлагаме безплатно изхвърляне на мебели, битови отпадъци и други вещи, е потвърждение на думите ни!