Изхвърляне на стара холна гарнитура с рамка в София

Малко са хората, които биха предпочели да се заемат с изхвърлянето на старите мебели и разтребването на ненужните вещи, вместо да се отдадат на заслужена почивка и отмора. Разбира се, че тук става дума за хората, които имат възможност да избират дали да се нагърбят сами с тази задача или да се възползват от услугите на фирма за хамалски услуги. Всъщност, ако трябва да бъдем честни всички имат възможност и право на избор. Някои просто са по-големи скъперници от други и предпочитат да си пропилеят свободното време, вместо да се обърнат към хамали за помощ.

Изхвърляне на стара холна гарнитура с рамка

Ако трябва да бъде честни, то ще ви споделим една малка тайна. Напоследък се забелязва сериозна промяна в отношението на обществото към хамалите и услугите, които предлагат. Преди време положението беше трагично и на фирмите предлагащи хамалски и транспортни услуги се гледаше като на обирджии, но в днешно време все повече хора осъзнават и оценяват тяхната помощ. Разбира се, че за това си има и причина, която е повече от прозаична – качеството на хамалските услуги и нивото на обслужване. В никакъв случай няма да е преувеличено, ако кажем, че нивото на услугите във всеки един аспект се е повишило страшно много.

Но да се върнем на въпроса – как да изхвърлим старата холна гарнитура, без да се напрягаме много. Единият вариант вече ви е ясен – наемане на хамалски услуги, но какви усилия ще ви коства това, ако се захванете сами с него? С две думи – много, но, ако трябва да вникнем по-подробно в същината на проблема, то първото нещо, с което бихте могли да срещнете проблеми е свързано с нейното изнасяне. Вероятно и вие като много други домакинства не се съобразили с размерът на дивана и разстоянието между коридорите и вратите. Така че, вече сте преминали през това и горе-долу знаете какво ви очаква. В никакъв случай изнасянето няма да е по-лесно от внасянето, но поне ще имате някаква бегла представа за начинът, по който диванът е преминал предишният път и няма да ви се налага да откривате „топлата вода“ отново, както се казва.

Изхвърляне на стара холна гарнитура с рамка

Ако ще изхвърляте старата гарнитура на боклука, то честно казано няма никакъв смисъл да я изнасяте в цял вид. Може да я разглобите или счупите на някакви парчета, за да си улесните задачата. И това няма да ви помогне обаче, ако нямате подходящ превоз, с който да я извозите до сметището. Дори на парчета тя ще заема страшно много място и няма да се побере в личният ви автомобил. От финансова гледна точка пък не е рентабилно да направите няколко курса до бунището. Цената на горивата е достатъчно висока, че да се откажете от тази мисъл, а ако направите една проста сметка, може да се окаже, че ще ви излезе по-евтино да наемете хамали за изхвърляне на стара холна гарнитура с рамка сравнение с парите, които ще „хвърлите“ за гориво.

В случай, че имате и други стари мебели, електроуреди и вещи за изхвърляне може да се свържете с нас и при определени условия бихме могли да ви отървем безплатно от тях! Позвънете сега на телефон 0898 91 81 81!