Фирма за изхвърляне на стара бяла техника в града

Когато плащате за извозване на електроуреди ставате клиент и може да изберете точен ден и час за взимане на електроуредите от място.

Работим от 8:00 до 22:00 часа.

Цени за извозване на стари електроуреди от адрес.

Извозване на един електроуред 70 лева. 

Извозване на два електроуреда 60 лева. 

Извозване на три и повече уреда 50 лева.

ИЗВОЗВА БГ организира безплатно или евтино изхвърляне на стара бяла техника в града. Всяка неделя събираме стари електроуреди, от които хората не могат да се отърват сами, тъй като не разполагат с тази възможност. За изхвърлянето на стар хладилник например, трябва да разполагате с подходящ транспорт и поне един помощник, с който заедно да изнесете и натоварите обемистият електроуред. Този тип техника трябва да се предава на специализираните депа за утилизация.

Изхвърляне на стара бяла техника в града

Нашата фирма разполага със собствено сметища за изхвърляне на битови отпадъци от подобен тип – мебели, електроуреди и всякакви други вещи, които нямат място в дома ви. Именно поради тази причина можем да ви предложим безплатно услугите си. Трябва да вметнем едно уточнение обаче. За да се възползвате от безплатното изхвърляне на битови отпадъци трябва да покриете определени критерии, които се определят на базата на вида на боклуците; тяхното количество; местоположение  и ред други фактори. Обадете се на телефон 0898 91 81 81, където ще получите повече информация по въпроса.

По принцип изхвърлянето на стара бяла техника може да ви създаде много трудности. НЕ само хладнилникът спада в тази графа. Същото се отнася за пералнята и готварската печка. Въпреки че, са с далеч по-малки размери, те са неудобни за изнасяне от сам човек. Ако не вярвате – пробвайте, но честно казано не ви го препоръчваме. Тук е моментът да отбележим, че при изнасянето им трябва да бъдете изключително внимателни. Рискът да надраскате плочките, стените или друга повърхност от имуществото ви, е прекалено голям. Така че, не бива да го подценявате, а да вземете необходимите мерки, за да го предотвратите. Бъдете внимателни и ако трябва обезопасете “рисковите места” – сложете един найлон или одеало, което да предпази повърхността при евентуално търкане.

Съветваме ви да потърсите фирма за изхвърляне на стара бяла техника и електроуреди, когато тяхното количество е по-голямо и нямате възможност да създадете подходяща организация за изхвърлянето им. Общо взето времето, което ще отнеме изхвърлянето на тези битови отпадъци зависи до голяма степен от организацията, която ще бъде създадена. В зависимост от нея може да отнеме от 30 минути до няколко часа. Гарантираме ви, че, ако се възползвате от нашите услуги, изхвърлянето на ненужните електроуреди ще бъде извършено във възможни най-кратки срокове. Без да направим предварителен оглед и да се запознаем с обстановката обаче, няма как определим време, за което бихме могли да се справим с тази задача.

Електроуредите се предават на специализираните депа, за да се рециклират и унищожат по целесъобразен начин, който да не навреди по никакъв начин на околната среда. Освен това трябва да посочим, че в Закона е строго регламентирано тяхното изхвърляне. Ясно е посочено къде и как, се изхвърлят подобен тип отпадъци.

Изхвърляне на стара бяла техника в града цени

ИЗВОЗВА БГ може да ви предложи регламентирано изхвърляне на стари електроуреди от жилище, което включва тяхното изнасяне и демонтаж при необходимост. Извозването може да бъде извършено с бус или камион, в зависимост от количеството на отпадъците. Освен за старите електроуреди, можем да се погрижим и за останалите ви ненужни вещи – мебели, дрехи и т.н. Хамалската ни фирма предлага разнообразие от услуги в тази сфера, които могат да ви бъдат полезни по един или друг начин!