Хамалска фирма за изхвърляне на стара бяла техника в града

Когато плащате за извозване на електроуреди ставате клиент и може да изберете точен ден и час за взимане на електроуредите от място.

Работим от 8:00 до 22:00 часа.

Цени за извозване на стари електроуреди от адрес.

Извозване на един електроуред 70 лева. 

Извозване на два електроуреда 60 лева. 

Извозване на три и повече уреда 50 лева.

Ако искате да се отървете от старите си домакински електроуреди напълно безплатно, попаднали сте на правилното място. Нашата фирма предлага изхвърляне на стара бяла техника в града без пари! Дори ще изпратим мобилни екипи, които да вземат боклуците от дома ви. Това ще рече, че единственото ви задължение, е да ни се обадите по телефона и да ни посрещнете на прага. За всичко останало ще се погрижат нашите вещи хамали. Разполагаме с инструменти, техника и транспорт, с който да извършим бързо изнасяне на въпросните електроуреди. В най-лошия случай, ще отнеме няколко часа, но всичко зависи от количеството боклуци, които възнамерявате да изхвърлите.

Изхвърляне на стара бяла техника в града

Всъщност дори да не беше безплатно изхвърлянето, което предлагаме, то ви препоръчваме да се обърнете към специалисти, когато изпаднете в тази област. Може би на пръв поглед ви се струва лесно и дори забавно, но повярвайте ни – очакванията ви не съвпадат с реалността. Дори се разминават сериозно от нея. Изхвърлянето на бяла техника от типа на перални, хладилници, печки и други подобни електроуреди изисква изразходването на сериозно количество физическа енергия. Освен това ще ви трябва и подходящ превоз. Реално погледнато бихте могли да извозите печката или пералнята с личния си автомобил, но, ако планирате “мащабно” изхвърляне на всички електроуреди или искате да се разделите с разваления вече хладилник, то ще ви бъде нужен микробус или друг подобен транспорт.

Не ви съветваме да захвърляте ненужните електроуреди до кофите за смет, които са на няколко метра от дома ви. Не само, защото ще бъдете глобени от “екологията” в общината, заради замърсяване на околната среда и нерегламентираното изхвърляне на отпадъци, но и от природосъобразна гледна точка. Не бива да бъдем съпричастни с този глобален проблем само един ден в годината, когато една от националните телевизии провежда кампанията си “Да изчистим България за един ден”. Трябва през цялото време да постъпваме правилно, за да има смисъл от действията ни.

Това е една от причините, поради които предлагаме безплатно изхвърляне на стари електроуреди, мебели и други вещи, които спадат в категорията битови отпадъци. Така че, ако ще сменявате обзавеждането си барабар с електроуредите, то може да ни поверите и тази задача. Тук е мястото да отбележим, че изхвърляме безплатно само определени видове мебели, в зависимост от тяхното състояние и местоположение. За повече информация ни позвънете на телефон 0898 91 81 81, където ще получите отговор на всеки един въпрос, който ви вълнува относно услугите предлагани от ИЗВОЗВА БГ.

Изхвърляне на стара бяла техника в града и региона

Случайно, ако промените мнението си и прецените, че бихте могли да използвате електроуредите си, макар и на друго място – вила, хижа, на село и т.н., нашите хамали са в готовност да ви помогнат за преместването им. Предлагаме пълен набор от хамалски и транспортни услуги при преместване на покъщнина от София до всяка точка на страната. Това включва опаковане, демонтаж, изнасяне, натоварване, разтоварване, извозване и всичко останало, което е необходимо за извършването на безопасно и експедитивното им преместване.

Знаете телефона, знаете мястото, на което може да ни намерите – квартал Враждебна. Свържете се с нас при първа възможност и ние бихме могли да реагираме още на момента! В същия ден, в който ни се обадите!