Изхвърляне на ненужни мебели от талашит или дърво в София

Вероятно ще си кажете – какво сложно има в изхвърлянето на старите мебели и всички останали вехтории, които са затрупали домът ви. Донякъде сте прави. Погледнато от страни изглежда супер лесно и по възможностите на всеки. Хващате се двама приятели и хоп – от мебелите няма и следа. Ако наистина беше толкова просто колкото звучи, то нямаше да ни има нас и всички останали фирми за хамалски и транспортни услуги. Изхвърлянето на ненужни вещи, мебели и всякакви други битови отпадъци от талашит или дърво може да ви създаде сериозни затруднения.

Изхвърляне на ненужни мебели от талашит или дърво

Самото организиране на изхвърляне на ненужни мебели от талашит или дърво може да се окаже непосилна задача за вас. Няма да излъжем, ако кажем, че добрата организация и подготовка е на 90 % от работата. За целта трябва да намерите хора и подходящ транспорт, които да са свободни по едно и също време, за да може да извършите работата. Ако предположим, че все ще намерите един човек, който да ви помогне за изнасянето на по-големите и тежки мебели, то нещата с транспорта не стоят така. Най-добрият вариант е, ако разполагате със собствен превоз. Тогава сте напълно независими и дори бихте могли да извършите работата на части. Например днеска ще изхвърлите секцията, утре диванът, другиден шкафовете и т.н. Работите, когато имате време и желание. В противен случай обаче, ще трябва да се съобразите с графикът на хората, които ще ви помагат. При това положение ви препоръчваме да се опитате да изхвърлите всичко накуп, за да не ангажирате близките си с вашите проблеми и задължения.

Да преминем към същинският процес. Ако приемем, че сте подготвили и организирали всичко, то следващата стъпка, която трябва да направите е изнасянето и изхвърлянето на мебелите. Щом ще ги изхвърляте може да ги разглобите или натрошите набързо, за да улесните изнасянето им. Най-добрият вариант в случая е да организирате голяма бригада от поне 4-5 човека. Тогава бихте могли да изнесете ненужните вещи в рамките на няколко минути. Ако сте сами, то поне повикайте някой познат, който да отдели 5 минути от свободното си време, за да изнесете по-обемистите мебели.

Мястото на старите и ненужни вещи е на бунището за депониране. Там ще бъдат рециклирани или унищожени, в зависимост от състоянието си. Тук е моментът да ви кажем, че съвсем скоро ще стартира национална кампания за безплатно изхвърляне на стари мебели и ненужни вещи. Изграждат се специални депа в по-големите градове, които ще взимат ненужната покъщнина и ще се погрижат за нейното изхвърляне. За съжаление към днешна дата не е предвидено изграждането на подобни депа в по-малките населени места.

Изхвърляне на ненужни мебели от талашит или дърво в София

Тогава няма да имате друг избор, освен да наемете фирма за изхвърляне на ненужни мебели от талашит или дърво. Ние можем да ви предложим не само тази услуга, но и много други свързани с преместването или изхвърлянето на вещи, мебели, електроуреди, багаж и т.н. При определени условия дори бихме могли да изхвърлим старите ви мебели и покъщнина за без пари. Трябва да се обадите на посоченият телефон и да покриете определени условия, за да се възползвате от офертата. Повече информация може да получите, ако се свържете с нас.