Хамалска фирма за изхвърляне на мебели от апартаменти и къщи

Дошло е време да се избавите от ненужните мебели, но не разполагате с необходимото време, което да изразходвате за тази цел, то сте попаднали точно, където трябва. ИЗВОЗВА БГ може да ви помогне за изхвърляне на мебели от апартаменти и къщи в столицата и региона. Изпращаме мобилни екипи до всяка точка в София. Единственото нещо, което се изисква от ваша страна, е да хванете телефона в ръка, да наберете номер 0898 91 81 81 и да се свържете с нас. За другото ще се погрижим ние.

Вероятно щом сте попаднали тук имате въпроси, на които не успявате да откриете отговор в мрежата. Така че, нека поговорим малко повече за процедурата по изхвърляне на мебели – какво представлява тя, колко време отнема, колко би ви струвала и други подобни питанки, които предполагаме, че вълнуват много хора колебаещи се дали да се възползват от услугите на хамали или да се нагърбят сами с това. Преди да се впуснем в подробности, искаме дебело да подчертаем, че изхвърлянето на мебели, е процес от взаимносвързани дейности – подготовка, демонтаж, изнасяне, натоварване, извозване и разтоварване. Някои от тях обаче, бихте могли да ги пропуснете в зависимост от ситуацията.

Изхвърляне на мебели от апартаменти и къщи

Организацията, е от ключово значение за бързото и експедитивно изхвърляне на мебелите. В какво се изразява тя? Трябва да осигурите необходимите средства за изхвърлянето на битовите отпадъци – транспорт, хора, мерки за безопасност, инструменти и т.н. Същевременно трябва да ги организирате в едно и също време. Звучи просто, но не е. В интерес на истината обаче, ако разполагате с “работливи роднини” и собствен превоз, то на 80 % проблема ви е решен. Просто трябва да намерите свободно време, което да отделите за изнасянето на отпадъците.

Колкото до самия процес на изхвърляне на мебели, той, се определя в зависимост от вида и количеството на отпадъците. Например, ако изхвърляте дребни мебели, като маси, столове, нощни шкафчета и т.н., то бихте могли да пропуснете разглобяването им. Ако сред тях обаче, има стара секция, гардероб или друга подобна вещ, то демонтажът е наложителен. Когато става дума за изхвърляне обаче, той няма да ви отнеме толкова много време, колкото например, ако смятате да я сглобявате отново. Може да бъдете по-небрежни в това отношение и да не влагате много усилия. Просто разглобете “на две на три”, казано на жаргон” и изнасяйте. Разбира се, трябва да се съобразите и с каросерията на превозното средство. Ако ще изхвърляте по-голямо количество мебели, то преценете дали ще можете да ги извозите на един курс до сметището. Целта е да използвате максималният й капацитет.

Изхвърляне на мебели от апартаменти и къщи в София

Общо взето е това. Времето, което ще ви отнеме изхвърлянето на мебели, е относително. То се формира спрямо скоростта на работа, с която работите; количеството отпадъци, което ще изхвърляте и превозът, който използвате. Може да ви коства от няколко часа до няколко дни или седмици. Всичко е във вашите ръце.

При положение, че прецените, че имате нужда от професионална помощ и се възползвате от нашите услуги, то ще ви бъдат дадени конкретни срокове за извършването на задачата. Същото важи и за цената. По време на предварителния оглед, ще ви бъде изготвена и предложена оферта.