Изхвърляне на мебели в от всички квартали в София

Столицата е градът с най-голямо население в цялата страна. По неофициални данни в София живеят над 2 милиона души. Сами разбирате и виждате, че тя не е проектирана за толкова много хора и проблемът със задръстванията по главните улици, е само едно от доказателства за това. Другият проблем, с който се сблъскват пряко или косвено софиянци е свързан с изхвърлянето на боклуците. Всекидневно от столицата се извозват стотици тонове боклук, които все по-трудно успява да се утилизират от сметищата. С почистването на отпадъците от града, се занимават няколко фирми, които са наети от общината, но това не решава проблема в “глобален мащаб”.

Изхвърляне на мебели в от всички квартали

Въпросните дружества, се занимават с извозването на битовите отпадъци, които изхвърляме от ежедневието – остатъци от храна, опаковки и т.н. Към днешна дата общината не се е погрижила да бъде създадено депо, което да се занимава с другият тип битови отпадъци – мебели, електроуреди, дрехи, вещи и т.н. За разлика от България, в Европа има създадени специални кофи и сметища, които се занимават с рециклирането на този тип боклуци. Преди известно време пък от Европейският съюз спуснаха директива и при нас да бъдат издигнати такива бунища, но до момента няма развитие в тази насока. Единствено е приет Закон, който забранява изхвърлянето на тези строителни отпадъци в кофите за битова смет, но честно казано не сме чули някой да е бил заловен в нарушения и да бъде глобен.

Именно поради липсата на условия, които трябва да бъдат осигурени от общината, ИЗВОЗВА БГ предлага безплатно или евтино изхвърляне на мебели в от всички квартали в София и региона. Изпращаме мобилни екипи до всяка точка на столицата, които могат да се заемат с изнасянето или извозването на ненужните мебели от дома ви до сметището за депониране. Нещо повече! Нашата фирма разполага със собствено депо за битови отпадъци, стари мебели и други подобни вехтории. То се намира в квартал Враждебна и работи от ранни зори до “късна доба”.

Изхвърляне на мебели в от всички квартали в София

Почистването на мазе, таван, гараж или жилище от вехтории и работа, която отнема адски много време и усилия. Не е като да вземеш “торбичката с боклука” и да я занесеш до близката кофа за смет. Необходима е сериозна организация и ред други неща, за да бъде осъществено експедитивно почистване. Вероятно се досещате, че някои мебели първо трябва да бъдат разглобени, за да могат да се изнесат от мястото, в което се намират. Други пък са изключително тежки или притежават нестандартна форма, която им пречи да бъдат изнесени от сам човек.

Това е само една от причините, поради които трябва да се обърнете към хамали за помощ! Липсата на транспорт обикновено е другият фактор, който “принуждава” хората да потърсят услугите на фирма за хамалски услуги.

Всъщност обаче, мнозина не оценяват по подобаващ начин усилията, времето и нервите, които ще им спестят хамалите. Всяка хамалогия отнема по много от гореспоменатите “ресурси”. Чували сме за хора, при които процесът по “изхвърляне на мебели” отнема няколко дни, тъй като са затрупани с ангажименти и трудно успява да намерят няколко свободни часа, които да използват за изнасянето на ненужните вещи.

Така че, ако прецените, че имате нужда от квалифицирана помощ – позвънете на телефон 0898 91 81 81!