Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Хамали за изхвърляне на легла с гардероб и столове

Ако смятате, че имате нужда от помощ за изхвърляне на легла с гардероб и столове или друг тип обзавеждане, ИЗВОЗВА БГ може да ви предложи адекватните си хамалски и транспортни услуги. Работим на територията на град София и региона и нашите мобилни екипи са на разположение абсолютно всеки един ден от седмицата.

Изхвърляне на легла с гардероб и столове

Разчистването на покъщнината в никакъв случай не е лесна работа. Може да срещнете сериозни трудности с изнасянето на едно най-обикновено легло или гардероб. Този тип вещи спадат в графата “едрогабаритни” и ще трябва да ги разглобите по някакъв начин, за да улесните тяхното преместване. Някои легла обаче, не подлежат на подобни операции. Да вземем например старовремските “пружини”, с които бяха обзаведени всички домове по време на социализма. Пружината няма как да я разглобите. Единствено може да я откачите от дървените плоскости, за които е захваната. Принципно бихте могли и сами да я изнесете от жилището си, но при това положение рискувате да надраскате повърхностите в дома си – под, мебели, стени и т.н. Всъщност това важи за всички видове едрогабаритни вещи, които не подлежат на демонтаж.

По принцип по-големи затруднения бихте могли да срещнете с разглобяването на гардеробът, но щом смятате да го изхвърляте, то тогава може да не сте прецизни и да действате по-грубо от обикновено. Дори може да счупите някои части, ако свързващите ги елементи (болт, гайка, шайба и прочее) са се повредили. Препоръчваме ви обаче, да се опитате да ги развиете, защото самото трошене може да създаде известни рискове за здравето ви, както и за това на околните.

Сами разбирате, че това не е работа за сам човек. Необходим е поне един помощник, който да придържа или да носи, когато се наложи. Честно казано няма основателна причина, поради която да се мъчите сами. Повикайте някой приятел, съсед или роднина, който да ви помогне за изнасянето и натоварването на въпросните вещи. Тук е моментът да вметнем, че трябва да се използва и целесъобразно средство, с което да се извозят отпадъците до сметището за депониране.

ИЗВОЗВА БГ ще се погрижи за всичко необходимо за експедитивното изхвърляне на легла с гардероб и столове от жилище. Разполагаме с ресурсите да го направим. При нас работят опитни хамали, през чийто ръце са преминали тонове вещи. Също така имаме и достатъчно превозни средства, с които можем да извозим възможно най-голямо количество отпадъци в рамките на един ден. Всъщност трябва да добавим още, че нашите хамалски и транспортни услуги могат да ви бъдат от полза не само при изхвърляне на стари мебели и вещи, но и за преместване на такива.

Изхвърляне на легла с гардероб и столове в София

Мнозина вече се възползваха от предимствата на хамалските услуги. Направете го и вие. Не го казваме от позицията на фирма, която предлага услугите си, а от тази на обикновени хора, които знаят колко натоварен е графикът ни с работа и ежедневните грижи. Не изразходвайте малкото си свободно време за “още работа” и то такава, от която няма да извлечете съществени ползи. Може да разчитате на нашата помощ винаги, когато сметнете за нужно. Позвънете ни на телефон 0898 91 81 81 и оставете на нас грижата за битовите отпадъци.