Фирма за изхвърляне на дървения и стъкла от дограма

Ако планирате смяна на старите прозорци в дома си или разполагате с търговска сграда, чиято фасада смятате да реновирате и това включва обновяването на дограмата с нова, то трябва да знаете, че ви очаква много работа. Едва ли сами ще се заемете с подмяната на прозорците. Вероятно фирмата, която ще ги изработи ще се нагърби с техният монтаж. Така е редно все пак, но тук е моментът да отбележим, че много от предприятията в бранша не предлагат изхвърлянето на старите прозорци. Какво ще рече това!? Фирмата, която сте наели ще свали старите прозорци, но нищо повече от това. Вие ще трябва да търсите решение затова какво ще правите с тях – дали ще ги запазите, преместите или изхвърлите.

Изхвърляне на дървения и стъкла от дограма

В 90 на сто от случаите хората предпочитат да се отърват от старата дограма. Тя е непотребна и трудно бихте могли да й намерите приложение. Така че, ако не разполагате с просторно място, където да я складирате, без да ви създава някакви затруднения, то е напълно разбираемо, ако искате да я изхвърлите. Без значение от нейното количество – дали става дума за 4-5 прозореца, 20-30 или повече, задължително трябва да извозите отпадъците до сметището за депониране. В никакъв случай не ги захвърляйте до близките кофи за смет, както процедират някои хора. Създавате предпоставки за инцидент, ако постъпите по този начин, а и честно казано мястото на този тип отпадъци не е там!

Битовите отпадъци от тази категория (мебели, електроуреди, вещи и т.н.) се изхвърлят на специално обособените за целта места – депа или сметища за утилизация на този тип боклуци. За съжаление обаче, в големите градове са твърде малко тези “центрове”, а какво остава за малките. Специално за София трябва да отбележим, че има няколко депа за депониране на стари мебели, дървения и т.н. ИЗВОЗВА БГ работи с едно от тях и може да ви предложи евтино или дори безплатно изхвърляне на дървения и стъкла от дограма. Разполагаме с екип от сръчни хамали и богат автопарк, които ни позволяват да се заемем светкавично с всяка една задача, която ни бъде възложена.

Тук е моментът да отбележим, че нашата фирма може да се нагърби и с демонтирането на старата дограма при нужда. Извършвали сме демонтаж на дограма от стари сгради при срутване неколкократно и за нас няма да бъде абсолютно никакъв проблем да се “нагърбим” и с тази задача! Имайте го предвид, ако фирмата, която сте наели за изработка и монтаж на новите прозорци не предлага демонтирането на старите. Може да прозвучи странно, но знаем за няколко фирми, които имат подобна практика!

Изхвърляне на дървения и стъкла от дограма цени

Вероятно щом сменявате прозорците в дома си, извършвате основен ремонт. При него неминуемо се образува сериозно количество строителни отпадъци. В случай, че сами си правите ремонта, то ви съветваме да потърсите помощ за изхвърлянето на боклуците. Това е доста трудоемко и отнема известно време. Освен това ще имате нужда и от специален превоз, с който да извозите отпадъците до сметището за депониране.

Затова, ако имате нужда от професионални хамалски и транспортни услуги в София, то запишете си този телефон – 0898 91 81 81! Гарантирано високо качество на ниски цени. Спазваме срокове на работа и предварителни уговорки!