Изхвърляне на гардероби шкафове и легла в София

Изхвърлянето на гардероб, шкаф, легло, диван или друга вещ от дома ви може да създаде неочаквани затруднения. Не се заблуждавайте, че това е работа, която може да свършите през обедната почивка или пък преди да отидете на работа. Честно казано има такава възможност, но тя може да се осъществи, ако сте положили предварителни усилия, които се изразяват в организирането на самия процес или пък разполагате с необходимите инструменти, техника и превоз (най-вече).

Изхвърляне на гардероби шкафове и легла

Неслучайно предлагаме отделни услуги като тези, за които ще си поговорим днес. Освен за “общо” и комплексно изхвърляне на мебели, може да ни потърсите, когато става дума за една вещ, например! Има ли нещо специфично, за което трябва да знаете? Можете ли да се справите сами или е по-добре да потърсите помощ от професионалист? Отговорът на тези въпроси, ще научите в следващите няколко реда, а за всичко останало може да разгледате нашия блог в сайта или да ни позвъните на телефон 0898 91 81 81 и директно да зададете своя въпрос!

Изхвърляне на гардероб

За да изхвърлите стария си гардероб, ще трябва да положите известни усилия. Може да ви прозвучи пресилено, но е самата истина. Разглобяването на тази вещ, може да ви коства повече или поне същите усилия, които сте положили за нейното сглобяване! По време на работа може да изникнат редица проблеми свързани с демонтажа и извозването на тази вещ. В зависимост от това дали става дума за двукрилен, трикрилет или четирикрилен гардероб, то демонтажа може да бъде с различна сложност и време.

Изхвърляне на шкафове

Шкафовете, както и гардероба, се нуждаят от по-специфична подготовка и действия. Ако става дума за кухненски шкафове, то задачата, се усложнява допълнително. Предвид факта, че са монтирани на стена, трябва да се работи внимателно и без излишна сила, за да не се повреди нейната повърхност. Вероятно на същото място ще поставите нови шкафове, но неправилния демонтаж на старите може да попречи или да създаде рискове при монтирането на новото обзавеждане!

Изхвърляне на легла

Леглата също се демонтират, за да се улесни изнасянето им. При тях обаче, нещата са значително по-лесни. Сваля се матрака и се разглобява дървената конструкция, която представлява самото легло. Малко по-сложна е процедурата, когато се изхвърля легло тип “пружина”. Неговото изнасяне е с една идея по-трудно, тъй като е значително по-тежка конструкция.

Изхвърляне на гардероби шкафове и легла цени

Изхвърляне мебели

Освен гореспоменатите мебели, ИЗВОЗВА БГ може да се погрижи за абсолютно всички други вещи, от които нямате нужда. Те се наричат “битови отпадъци”. Предлагаме тяхното евтино или дори безплатно изхвърляне при основно почистване на жилище от ненужни вещи. Маси, столове, холни гарнитури, дивани, канапета, електроуреди, посуда, дрехи и всичко, от което нямате нужда може да бъде изхвърлено от нас. Не се бавете, а ни се обадете на телефон 0898 91 81 81 и ще получите повече подробности относно услугите, които предлагаме и офертите, които могат да ви бъдат изработени!