Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Хамалска фирма за изхвърляне на бяла техника и извозване на мебели

Когато плащате за извозване на електроуреди ставате клиент и може да изберете точен ден и час за взимане на електроуредите от място.

Работим от 8:00 до 22:00 часа.

Цени за извозване на стари електроуреди от адрес.

Извозване на един електроуред 70 лева. 

Извозване на два електроуреда 60 лева. 

Извозване на три и повече уреда 50 лева.

Вероятно знаете, че мястото на старите, неработещи и ненужни електроуреди не е на сметището заедно с останалите битови отпадъци. Желателно е този тип техника да се предаде на специализираните депа за рециклиране и унищожаване. Това е правилният и регламентиран начин за изхвърляне на електроуреди, който е установен по закон. Тук е мястото да отбележим обаче, че електроуредите се разделят на два вида – бяла и черна техника. Едва ли някоя фирма или депо ще ви върне, ако изхвърлите всичко накуп, но е желателно да сте наясно с този факт, ако в крайна сметка бъдете върнати.

Изхвърляне на бяла техника и извозване на мебели

Така че, вместо да рискувате да бъдете върнати, по-добре повикайте фирма, която ще изхвърли старите електроуреди, без значение от техния вид или състояние, в което се намират. Ние можем да ви окажем съдействие по този въпрос, ако се намирате в София или района около нея. Предлагаме безплатно или евтино изхвърляне на бяла техника извозване на мебели от жилище. Спазваме срокове и поети ангажименти. В случай, че ни наемете – не бива да се притеснявате за нищо повече. Гарантираме ви, че всички електроуреди, мебели и други ненужни вещи, ще напуснат веднъж-завинаги дома ви.

Като споменахме извозване на мебели, трябва да упоменем, че освен транспорт и хамали за изхвърляне, можем да ви осигурим същото и за преместване. Със сигурност няма да ви бъде излишна помощта на опитни хамали, ако ви предстои преместване в ново жилище, например или сте сменили обзавеждането в дома си и поради това се налага да извозите старите си мебели до вилата на село, където ще ги складирате. Доста неща могат да се объркат и дори „перфектната организация“ може да се провали при определени обстоятелства, които няма как да контролирате, като например да се разболеете или пък да се повреди транспортът, който сте осигурили от ваш познат. Единствено фирма за хамалски и транспортни услуги може да ви гарантира, че преместването, извозването или изхвърлянето на мебелите ще се случи в ХХ часът на Х денят.

Причината, поради която мнозина предпочитат да се доверят на хамали за изхвърляне на бяла техника и извозване на мебели или други вещи, е повече от ясна – липса на желание или свободно време. Малко са хората, които биха предпочели да уплътнят часовете си за почивка за разчистване на боклуците от дома им, а пък на други графика им е запълнен за месеци наред и просто не могат да намерят време, за да се справят и с тази задача.

Изхвърляне на бяла техника и извозване на мебели в София

В случай, че вие имате желание и достатъчно свободно време, то може сами да опитате да изхвърлите ненужните вещи. Заредете се с достатъчно търпение, намерете си един-двама или повече помощници и действайте. Също така трябва да сте сигурни, че имате и транспортно средство, с което да извозите битовите отпадъци до сметището. В случай, че гореописаното е налице – сигурни сме, че ще се справите с това предизвикателство. Работете внимателно и предпазливо. Все пак не сте си намерили „здравето на пътя“ и би било изключително глупаво да се нараните или контузите заради някакви вехтории.