Фирма за изхвърляне на боклуци от баня предлага услугите си

Ремонтът в банята изисква сериозни усилия. Той не се изразява само в къртенето на плочките и тяхното сменяване. Основният ремонт на баня включва смяна на обзавеждане; тръби; канали и т.н. Целият процес по “преобразяване” на мокрото помещение, е страшно изморителен и отнема не малко време. След като приключите с ремонта, трябва да се заемете с почистването на боклуците образувани след него. Изхвърлянето на строителни отпадъци след ремонт е най-неприятната част от цялото начинание. В никакъв случай няма да е преувеличено, ако кажем, че то може да ви коства много повече физически усилия, отколкото самия ремонт.

Изхвърляне на боклуци от баня

Всъщност поради това не са малко хората, които предпочитат да наемат професионалисти не само за ремонта на жилището, но и за почистването след него. Трябва да отбележим, че не всички майстори и фирми предлагат изхвърляне на боклуците след ремонт. Някои “умишлено” пропускат тази подробност и оставят “стопаните” да се оправят с отпадъците.

На пръв поглед изхвърлянето на строителните отпадъци изглежда доста лесно. Събират се боклуците в чували, изнасят се от жилището, натоварват се на подходящ превоз и се извозват до сметището за депониране. Просто, нали? За съжаление ще трябва да разбием “розовите ви представи”. Нещата въобще не стоят толкова елементарно, колкото си мислите или колкото ви заблуждават. Изхвърлянето на боклуци от баня или след основен ремонт отнема страшно много физически усилия и време. Самото изнасяне на чувалите с отпадъци, ще се стори тежко на активно спортуващ, а какво остава за останалите хора. Тук е момента да вметнем, че едно чувалче тежи около “10-20” килограма. Всеки един от тях трябва да бъде изнесен на ръка и натоварен до превозното средство. Ако предположим, че живеете на петия етаж в центъра на града, където превозното средство, с което ще извозвате боклуците няма как да бъде паркирано до входа, то без да ви подсказваме може да си представите за какъв “маратон” става дума.

Без да навлизаме в подробности ще отбележим, че, ако не разполагате със собствен превоз под ръка, то мисията ви е 80 % обречена на провал. Помислете колко хора познавате с микробус или камион, които биха могли да ви услужат с тях и се замислете…

На фона на обстоятелствата много по-лесно и изгодно ще ви бъде да наемете фирма за изхвърляне на боклуци от баня или строителни отпадъци след ремонт. Прости сметки показват, че наемането на транспорт и времето, което бихте изгубили за почистването на жилището от боклуците, ще ви излезе доста “по-солено” от това да наемете фирма, която да се заеме с тази задача вместо вас.

Изхвърляне на боклуци от баня цени

Безспорно най-добрия вариант е да наемете една фирма, която да се погрижи за ремонта и почистването на боклуците след това. Така ще си спестите доста разправии. За къртене на плочки и изхвърляне на боклуци от баня бихме ви препоръчали да се обърнете към КЪРТИ БГ. Водеща фирма в сферата на “кърти, чисти и извозва” услугите в България. В случай, че сами се заемете с ремонта, но нямате възможност да се погрижите за извозването на отпадъците до сметище – свържете се с нас. Ние можем да ви предложим комплексно почистване или да ви осигурим контейнер, в който да изхвърлите ненужните строителните материали.