Фирма за изхвърляне на боклуци от апартамент

Почистването на апартамент може да ви струва много време и усилия. До голяма степен всичко зависи от количеството на отпадъците и техния вид. Без да сме се “запознали с обстановката”, няма как да ви дадем конкретни срокове, в които бихме могли да се ангажираме с изхвърляне на боклуци от апартамент. Нашата фирма предлага не само извозване на отпадъци до сметище, но може да се ангажира и с тяхното изнасяне от жилище.

Изхвърляне на боклуци от апартамент

Ако става дума за изхвърляне на боклуци след ремонт, то трябва да се подготвите за наистина “тежка хамалогия”. Все пак няма как да бъде “леко” изнасянето на двадесетина чувалчета със строителни отпадъци от петия етаж..дори и с асансьор. При положение, че става дума за изхвърляне на вехтории от запустяло жилище, то задачата няма да е “толкова тежка”, но може да отнеме страшно много време. Някои почиствания продължават с дни. Имали сме случаи на “тежки вещомани”, които с годините са превърнали домовете си складове/сметища за ненужни вещи – пластмасови бутилки, книги, вестници, списания, дрехи, мебели и каквото друго се сетите. Сами разбирате, че с “двете си ръце” няма как да изнесете всичките боклуци в рамките на няколко часа. Ако времето ви притиска и час по-скоро трябва да опразните жилището от отпадъците – потърсете професионална помощ от хамали, които могат да изпратят достатъчно на брой екипи, за да ви гарантират експресното изхвърляне на боклуците от това помещение.

Може да ви прозвучи абсурдно или нелепо, но е самата истина! Понякога почистването на апартамент може да се окаже много по-трудна и сложна задача от изхвърлянето на боклуци от къща. Всичко зависи до голяма степен от количеството на отпадъците, местоположението на жилището и ред други фактори, които могат да окажат влияние върху целия процес. За да добиете по-реална представа за ситуацията, в която се намирате, ще обясним. Например, ако живеете в центъра на голям град, в който е забранено навлизането на превозни средства, това допълнително усложнява процеса. Тогава се налага вещите да бъдат изнасяни на ръка или да поискате разрешение от общината, за да бъде прекаран транспорта пред дома ви за няколко часа. Друг проблем, който може да срещнете от тази гледна точка са “тесните улички”. Понякога самото навлизане на микробуса може да се окаже невъзможно или да “запуши” движението. Поради тази причина е добре един-два дни преди почистването да осигурите “удобно паркомясто”, което да бъде максимално близо до жилището ви.

Изхвърляне на боклуци от апартамент в София

Важно е да знаете също така, че не всички отпадъци могат да се изхвърлят на общите сметища. Например, строителните отпадъци, се извозват до специализирани депа, които се занимават с тяхното безопасно утилизиране и унищожаване. Същото важи и за някои типове битови отпадъци. Всъщност знаете ли какво представляват битовите отпадъци и как се процедира с тяхното утилизиране!? В тази графа спадат старите мебели, електроуреди, дрехи и други подобни вещи, които се рециклират, за да се използват за повторна употреба.

Така че, ако прецените, че имате нужда от помощ винаги може да ни се обадите. Ние предлагаме транспорт при изхвърляне на боклуци от апартамент или комплексна хамалска услуга, която включва не само извозването до сметище, но почистването на жилището от тях.