Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Почистване и изхвърляне на боклуци от апартамент

Наследили сте апартамент от някой покоен роднина или пък дълго време ви е нямало у дома и сега искате да внесете ред в жилището си, то най-добре потърсете професионална помощ. Изхвърлянето на боклуци от запустял дом може да се окаже далеч по-сложна задача, отколкото си мислите. То зависи най-вече от количеството на отпадъците и техния вид, както и местоположението, на което се намират. На базата на тези данни, се определя как ще бъдат изхвърлени ненужните вещи и колко време би отнело това. Така че, преценете добре дали бихте могли да се справите сами или нямате възможност да го направите.

Изхвърляне на боклуци от апартамент

ИЗВОЗВА БГ предлага цялостно почистване и изхвърляне на боклуци от апартамент. Офертата ни включва подготвяна на отпадъците и тяхното извозване до сметище. Разполагаме с разнообразие от превозни средства, които в комбинация с неоспоримите умения на нашите квалифицирани хамали, ще ви гарантират бързо и експедитивно приключване на работния процес, дори по-рано от предварително уговорените срокове!

Както отбелязахме вече, до голяма степен крайния резултат зависи от вида на отпадъците и мястото, на което се намират. От практиката знаем, че в 90 % от случаите боклуците, които се изхвърлят от едно жилище са стари мебели, електроуреди, килими, посуда, вестници, списания, книги и всякакви други ненужни вещи. В зависимост от техния вид, се определя начина, по който ще бъдат изнесени и изхвърлени.

Изхвърляне на стари мебели от апартамент

За да се улесни изнасянето, а и същевременно да се ускори, някои мебели се демонтират или натрошават. Всъщност мебели като диван, секция и други подобни няма как да бъдат изнесени в цял вид. Разглобяването им също може да ви коства доста сериозни усилия. Поради това понякога, се прибягва до натрошаване, но само в случаите, когато ситуацията го налага и няма как да се демонтират въпросните вещи. Също така не е наложителен цялостен демонтаж. Мебелите се разглобяват до толкова, че да могат да преминат през коридорите и вратите на жилището.

Изхвърляне на електроуреди от апартамент

При електроуредите нещата стоят горе-долу по сходен начин. Единствената разлика е, че някои от тях няма как да бъдат демонтирани. Например – стария хладилник. Няма как да го разглобите или натрошите, за да облекчите изнасянето му. Всъщност, може би има, но той би ви коствал много повече усилия от изнасянето им в цял вид.

Изхвърляне на боклуци от апартамент в София

Изхвърляне на строителни отпадъци от апартамент

Вероятно щом сте решили да се отървете от ненужните вещи в жилището, то бихте направили и други корекции – смяна на плочки; къртене на стени и т.н. Ако сами ще извършвате тези действия или майсторите, които сте наели няма да се ангажират с изхвърлянето на отпадъците, то трябва да помислите какво ще правите с тях. Строителните отпадъци се извозват до сметища, които могат да се заемат с тяхното утилизиране. Така че, ще имате нужда от транспорт, с който да ги извозите.

Изхвърляне на други вещи

Посудата, книгите, играчки, вестници, списания и всички останали вещи, от които искате да се избавите могат да се изхвърлят само със старите мебели и електроуреди. Събират се в кашони и чували, за да се улесни изнасянето и да заемат по-малко място в превозното средство, с което ще бъдат извозени до най-близкото депо за битови отпадъци.