Евтино изхвърляне и изнасяне на диван – разглобен

Много хора ни търсят за помощ при изхвърляне на диван. Този тип мебели, се пренасят изключително трудно, а за извозването им, е необходимо подходящо превозно средство. Това обаче, е само една малка част от причините, поради които мнозина, се обръщат към ИЗВОЗВА БГ за помощ. Съществуват още ред други “дребни” на пръв поглед обстоятелства, които обаче, могат да се окажат непреодолими за вас – свободно време; хора, които да ви помогнат и т.н.

Изнасяне и изхвърляне на диван

Не се заблуждавайте, че бихте могли сами да се заемете с тази работа. Това е невъзможно. Трябва да отбележим, че някои дивани не подлежат на разглобяване, поради което няма как да ги изнесете на части. При тази ситуация нямате друг вариант, освен да потърсите помощ от някой познат, роднина, приятел, съсед и т.н, който да ви помогне за изнасянето му. Въпреки че, ще го изхвърляте трябва да бъдете внимателни. Предполагаме, че не искате да надраскате стените, пода и останалата част от жилището ви, поради желанието ви да се отървете от него по-бързо.

В случай, че промените решението си и не желаете да изхвърляте старият си диван, а просто искате да го преместите, отново може да се възползвате от услугите на ИЗВОЗВА БГ. Като водеща фирма в сферата на хамалските и транспортните услуги на територията на град София и региона, ние можем да ви предложим безопасно и експресно преместване на всякакви видове вещи, багаж и мебели. Разполагаме със специализиран транспорт и квалифициран персонал, които ще ви убедят в нашият професионализъм.

Като всички останали хора, които за първи път ще се възползват от услугите на хамалска фирма, вероятно и вие имате известни притеснения. Предполагаме, че голяма част от тях са породени от “слуховете”, които витаят в обществото за “претупаната работа” и “обирът”, на който ще ви подложат хамалите. Незнайно защо, но мнението на много хора гледат скептично на хамалските услуги и имат отрицателна настройка спрямо тях. Ние не можем да отговаряме за действията на колегите, но винаги заставаме зад името си. Ако се възползвате от услугите на ИЗВОЗВА БГ, ще получите гарантирано качествени хамалски и транспортни услуги на отлични цени. Спазваме срокове и самият факт, че предлагаме безплатно изхвърляне на определен тип вещи и отпадъци трябва да ви подскаже, че не сме “случайна фирма”.

Да се върнем обаче, на въпроса с изхвърлянето на диванът. Тази мека мебел трябва да се закара до специализираното депо за нейното утилизиране. Законът за регламентираното изхвърляне на битови отпадъци ясно показва как и защо се процедира с този тип вещи. Ние разполагаме със собствено депо за стари мебели, ненужни вещи и електроуреди в квартал “Враждебна”. За целта, е препоръчително да се използва подходящ превоз. На теория бихте могли да свършите тази работа и с личният си автомобил, но фактите показват, че това ще ви създаде повече затруднения, отколкото нещо друго. Самата идея да натоварите диванът на капака на автомобила звучи абсурдно опасна. Освен това не сме сигурни до каква степен подобни действия биха били разрешени от страна на Законът за движение по пътищата.

Изхвърляне на диван и изнасяне

Така че, ако имате нужда от помощ за изхвърляне на диван и други подобни мебели – позвънете ни и ние ще направим всичко възможно, за да ви отървем от тях по възможно най-бързият и удобен за вас начин!