Евтино изхвърляне и извозване на стари мебели от дърво

Ако нямате излишно време за губене и сте решили да се възползвате от услугите на фирма за изхвърляне и извозване на стари мебели от дърво, то сте попаднали на правилното място. Може да прозвучи нескромно и самохвално от наша страна, но е категоричен факт, че можем да ви отървем от всички ненужни вещи в рамките на един ден и то на изключително атрактивни цени. Дори предлагаме възможност за безплатно изхвърляне на стари мебели, но при определени условия. За тях може да научите на телефон 0898 91 81 81, а сега да се върнем на това как стои въпроса с изхвърлянето на ненужните вещи до сметището.

Най-вероятно имате много въпроси, които касаят начинът на изхвърлянето на мебелите; какво се случва с тях; времето, което ще отнеме това и ред други неща, които са от съществено значение за крайният изход от ситуацията. Поради тази причина с днешната статия ще се опитаме да ви отговорим на част от най-често задаваните въпроси, които сме получавали от страна на нашите клиенти. Възможно е те да се припокриват с вашите. Все пак, ако не намерите отговор на това, което търсите просто ни се обадете и ще получите информация за всичко свързано с услугите, които предлагаме.

изхвърляне и извозване на стари мебели от дърво

Цени за изхвърляне на стари мебели

Ценообразуването се определя спрямо няколко фактора: количество на боклуците; разстоянието от мястото, от където ще се изхвърлят до сметището и достъпът, който имаме до тях. Също така трябва да отбележим, че в цената влиза транспортът, трудът на хамалите (демонтаж, изнасянето и изхвърлянето) и таксата смет, която се плаща на сметището. Все пак приемете, че едно изхвърляне на стар диван с маса не може да струва колкото разтребването на цял апартамент от вещи. В сайта сме изложили ценоразпис с услугите, които предлагаме, но въпреки това може да ви бъде изготвена “индивидуална оферта”, която да бъде съобразена с нуждите и финансовите ви възможности. Тук е моментът да отбележим, че хамалските фирми не са “обирджии”, чиято единствена цел е да ви вземат парите, а са предприятия, които могат значително да улеснят живота ви с услугите, които предлагат.

Колко време ще отнеме цялата работа

Тук също не можем да дадем категоричен отговор на въпроса. Всичко е много субективно и зависи най-вече от обема на работата. Ако става дума за изнасянето на няколко вещи и извозването им до сметището, то няма да отнеме много време. В рамките на час-два ще сме приключили с всичко. При положение обаче, че става дума за по-мащабна дейност – почистване на мазе, таван или апартамент от боклуци, тогава може да отнеме доста повече време.

изхвърляне и извозване на стари мебели от дърво в София

Възможно ли е да наема само транспорт за извозване на боклука до сметище

Разбира се, че е възможно! Може да наемете само хамали за изнасянето на вещите, например, ако нямате възможност да се заемете сами с това, но разполагате с транспортно средство. Обикновено обаче, повечето хора просто нямат подходящ превоз и поради се обръщат към нас. Именно за подобни случаи предлагаме услугата – извозване на стари мебели и боклуци до сметище. Честно казано обаче, разликата в цените между комплексната услуга изхвърляне и извозване на стари мебели от дърво и тази, която ще получите само за транспортът е минимална и не си заслужава да “цепите стотинката на две”.