По повод таваните…

Използвайте услуги за почистване на тавани в София. Имате проблем с мръсните тавани в София? Фирмата ни за извозване е тук да помогне. Разбира се, работата се върши и през уикендите и на официалните празници. Нашите млади и силни момчета са готови винаги да свършат мръсната работа. Евтини сме, а и много бързи!

Какво точно правим, когато почистваме тавани

Когато виждаме, че на тавана има боклук, веднага действаме. Изнасяме отпадъците пеша от висок етаж, товарим ги в камион и извозваме на депо. Ето как точно става това:

  1. Събиране на отпадъците: Първо ги събираме в здрави наши чували. Нашите момчета изнасят всичко на гръб, за да не остане нищо на тавана.
  2. Демонтаж на мебели и други големи предмети: Ако има стари мебели или други едри предмети, ние ги демонтираме, изнасяме и товарим в камиона. Всичко става бързо и чисто.
  3. Дезинфекция: Ако е мръсно, правим и дезинфекция. Използваме препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие. Така таванът не само че става чист, ами и безопасен от разпространението на вируси и бацили.
  4. Почистване на фекалии или биологични отпадъци: Ако е нужно, събираме всичко в капсули за опасни отпадъци. Правим всичко, за да остане мястото като ново.
  5. Обезмирисяване: След като всичко е чисто, пръскаме професионален аерозол за обезмирисяване. Така въздухът става свеж и приятен.
Използвайте услуги за почистване на тавани в София

Фирмата ни работи с млади и енергични хора, които не се страхуват от трудна работа. Ние обичаме да виждаме как всичко блести от чистота. А и не забравяйте – предлагаме най-добрите цени в София!

Как използвайте услуги за почистване на тавани в София се отразява на вашето ежедневие

Когато помещението е чисто, всичко е по-приятно. Можете да използвате тавана за съхранение без да мислите за мръсотията и бактериите. Изчистването на тавани от нашите момчета ви гарантира, че няма да имате проблеми с мухъл или влага. Ние вършим всичко необходимо, за да бъде вашето място чисто и сигурно.

Ако трябва да използвате услуги за почистване на тавани в София, не се колебайте, обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81. Работим в София и областта, готови сме да помогнем веднага.

ЧЗВ по повод препоръката – използвайте услуги за почистване на тавани в София

Колко струва почистването на тавани в София?

Цените са евтини и достъпни за всеки, започвайки от 60 лева. Няма скъпи изненади, само ясни и нискобюджетни цени за нашите услуги.

Работите ли през уикенда и празнични дни за почистване на тавани в София?

Да, работим и събота, и неделя, и даже на официалните празници. Ние сме тук, за да направим работата бързо и евтино, когато ви е удобно.

Какъв е срокът за изпълнение на услугите за почистване на тавани в София?

Известни сме с бързото си реагиране и изпълнение на услугите. След като ни се обадите, веднага излизаме на терен и започваме работа, за да ви направим чист тавана възможно най-скоро.